Veterantræf i Tørskind Grusgrav, Vægterrundgang i Vejle, Sommerkoncert i Skyttehushaven i Vejle, Veterantogskørsel Vejle-Jelling, Hestevognsture i Vejle og Vejle Ådal, Munkebjerg Hillclimb. Du kommer ikke til at kede dig i Vejle.

Endelig sommer og strandvejr! Vejrudsigten lover sommervejr op til 28 grader. Ved Vejle Fjord er der strande for enhver smag. Her er strande med blåt flag, strande for den, der søger ensomheden og for den, der holder af liv og glade dage. Og så er strandene børnevenlige.

Grin og gys i LEGOLAND®. Hils på vilde dyr i GIVSKUD ZOO. Sving dig i trætoppene i Gorilla Park Vejle. Blive klog i sciencecentret, Økolariet. Afprøv vandets kraft på Randbøldalmuseet. Slip energien løs i svømmehallerne. Vejle er masser af leg, udfordringer og vildt sjove oplevelser.

Cykelbøger- og kort er et godt redskab, når cykelturen skal planlægges og gennemføres. Her finder du både indtegnede cykelruter, beskrivelser, seværdigheder, overnatning m.m.

Ferie i Vejle

Få overblikket over Vejles mange oplevelser – fra Vejle Fjord til Vejle by, fra Vejle Ådale til Jelling-monumenterne, LEGOLAND® og Givskud Zoo. Glæd dig til storslået natur, wellness, seværdigheder og attraktioner i verdensklasse - kombineret med byens puls, et rigt kulturliv, shopping og gastronomiske oplevelser. Find også overnatning og oplysninger om transport, kort m.m.