©  Foto:

Restaurant Remouladen Vejle

Hos Restaurant Remouladen Vejle finder du et dynamisk køkken med jordforbindelse. Håndværksmæssigt har restauranten stærke rødder i det danske køkken og den franske tradition, og her er smagen alfa omega – uanset, hvor inspirationen kommer fra. 

På menukortet finder du Remouladens egne favoritter – og de har hver især fået den udelte opmærksomhed. Til frokost serveres traditionelle frokostretter med fokus på smørrebrød, der i moderne fortolkning er ført up-to-date i stil og anretning. På aftenkortet finder du enkle og velsmagende retter med internationalt snit.

Stemningen er uformel og afslappet, men indholdet er perfektion til fingerspidserne. Indretning passer til maden – smagfuld og enkel, men krydret med frække detaljer og moderne afslappet stemning. Nordisk men international.

Det er vigtigt for personalet på Remouladen at skabe en god oplevelse for gæsterne. Derfor er der fokus på det gode gæstebud, og Remouladen gør sig altid umage for levere en nærværende service.

Økologi og dyrevelfærd er vigtig hos Remouladen. Her er der stærke holdninger til råvarer og omgivelser, men ingen er frelste. Der sættes pris på danske råvarer og gerne fra lokalområdet – men kun, hvis det er dér, de bedste varer findes. En gang om ugen sendes en bil til Paris efter specialiteter og grøntsager i verdensklasse; Smagen er jo alfa omega.

Remouladen emmer af hjerte og kompromisløshed.