Store danske navne og talentfulde lokale synger julen ind

Julekoncerter i Vejle

Store danske navne og talentfulde lokale synger julen ind

Julekoncerter i Vejle

Musik og sang hører julen til – også i Vejle, hvor store danske musikalske navne gæster byen for at sprede juleglæde. Gå ikke glip af julens og nytårets flotte koncerter.

23. november: Julekoncert med Marie Carmen Koppel i Givskud Kirke
Årets julekoncert i Givskud Kirke er i år med Danmarks ukronede soul- og gospeldronning, Marie Carmen Koppel. Med sin smukke stemme vil hun synge sig helt ind under huden på sit publikum og det vil være svært ikke at komme i julestemning, når Marie Carmen Koppel blandt andet synger sange fra sit jule album "A merry little Christmas". Marie Carmen Koppel akkompagneres af sin pianist Steen Rasmussen samt sin bror Benjamin Koppel på saxofon.
Entré: kr. 100
Tid og sted: kl. 19 i Givskud Kirke, Kirkebakken 11, 7323 Give
Billetbestilling og yderligere information

26. november: Klassisk November: Børnenes Jul – familiekoncert i Vejle Musikteater
Tag hele familien med til en koncert, der sætter den rette julestemning. Klassiske danske julesange, Christmas carols samt nyskrevet musik vil være at finde ved denne koncert, når scenen fyldes med et væld af musikere og korsangere samt skuespillere, der binder det hele sammen. Koncerten er gratis og man skal ikke have billetter. Pladserne fordeles efter først-til-mølle princippet.
Tid og sted: Kl. 15 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Læs mere

27. november: Julekoncert med Caroline Henserson på Domus i Vejle
Danmarks jazzdiva nr. 1, Caroline Henderson, gæster Domus sammen med hendes faste pianist, Nikolaj Hess, og multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren. Traditionen tro kan publikum forvente en fantastisk stemningsfulde julekoncert.
Entré: kr. 253,50
Tid og sted: kl. 13.30 på Domus, Ved Sønderåen 1, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

28. november: Stig Rossen Julekoncert i Vejle Musikteater
For treogtyvende år i træk tager Stig Rossen ud på sin meget populære juleturné i november og december måned. Som altid byder Stig Rossen på et bredt repertoire fra ind- og udland. Årets gæstesolist er Nanna Rossen, som bragede igennem i musicalen "Hairspray" med sit naturtalent.
Entré: kr. 415 - 455
Tid og sted: Kl. 20 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

29. november: Jule- og adventskoncert i Løget Kirke i Vejle
Løget Kirke tager hul på adventstiden med denne hyggelige adventskoncert. Sct. Nicolai Sogns Juniorpigekor og Pige- og Ungdomskor synger julens og adventens traditionelle salmer og sange. Derudover medvirker sognets organister samt sognepræst Bente Rosenkrants. Efter koncerten er der kaffe og samvær i salen ved kirken.
Fri entré
Tid og sted: kl. 19.30 i Løget Kirke, Løget Store sal, Løget Center 2, 7100 Vejle
Læs mere

30. november: Bruce Guthro - Celtic X-mas Tour 2017 i Vejle Musikteater
Bruce Guthro gentager de sidste års store succes som med udsolgte koncertsale bekræftede denne nye juletradition. Danskernes hjerter har taget varmt imod dette autentiske univers som bandet formår at fremføre. Den populære koncert indeholder et mix af sange fra Guthros hjemegn, Nova Scotia i Canada, irske klassikere og en stribe kendte engelsksprogede julesange.
Entré: kr. 355
Tid og sted: Kl. 20 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

3. december: Adventskoncert med Syngedrengene fra Assens i Mølholm Kirke
Syngedrengene fra Assens fungerer til daglig som kirkekor i Vor Frue Kirke i Assens og kan fejre 160-års jubilæum næste år. Koret vil synge danske julesalmer i smukke arrangementer samt en lille buket med julesange fra forskellige lande og fra forskellige perioder. Særligt engelske Christmas Carols er en del af korets faste repertoire. Publikum får også lejlighed til at synge med på et par fællessalmer. Der skulle således være mulighed for at komme i julestemning med både kendte og nye klange i ørerne.
Fri entré
Tid og sted: kl. 15 i Mølholm Kirke, Niels Skousvej 13A, 7100 Vejle
Læs mere

3. december: Julekoncert med Caroline Henderson i Nørremarkskirken i Vejle - UDSOLGT
Caroline Henderson synger igen i år julen ind på fornemste vis. I Nørremarkskirken i Vejle kan du opleve Danmarks jazzdiva nummer et fremføre en stemningsfuld julekoncert med både gamle klassikere og julesange på repertoiret. På scenen får Caroline Henderson selskab af den anerkendte jazzpianist og sin musikalske ledsager gennem mange år Nikolaj Hess og den prisvindende guitarist og multikunstner Gustaf Ljunggren.
Entré: kr. 250 + gebyr
Tid og sted: kl. 15 og kl. 18 i Nørremarkskirken, Moldevej 1, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

3. december: Adventskoncert med Bredballe Ensemblet i Bredballe Kirke
Bredballe Ensemblet har sammensat en skøn adventskoncert. Oplev klassisk swingende julejazz med Susanne Bechmann på fløjte, Hans Henrik Bay på guitar, Pøjken Flensborg på klaver, Jacob Venndt med kontrabas kromatisk mundharpe og Karoline Gro Budtz som sanger.
Entré: kr. 30, børn gratis
Tid og sted: kl. 16-18 i Bredballe Kirke, Kirkebakken 32, 7120 Vejle Ø
Læs mere

3. december: Julekoncert med MidtVest Pigekor i Farre Kirke
MidtVest Pigekor synger julen ind på smukkeste vis i Farre Kirke. MidtVest Pigekor er grundlagt af Dorte Bille, som har været korleder og dirigent for koret siden starten i 1999. Korets klangideal er klassisk som udgangspunkt, men deres repertoire indeholder musik i forskellige genrer og med meget varieret musikalsk udtryk. Alle er velkomne til koncerten, som bestemt vil sprede juleglæde.
Tid og sted: kl. 19-20 i Farre Kirke, Kirkevej 4, Farre, 7323 Give
Læs mere

4. december: Musikskolens Julekoncert i Gauerslund Kirke
Vejle Musikskole, Børkop afdelingen, holder juleafslutningskoncert i Gauerslund Kirke. Julen markeres med en dejlig julekoncert som afspejler alt det eleverne lærer på musikskolen i løbet af året. Her er en perfekt anledning til at nyde julens musik i glade omgivelser. Kom glad og tag del i den hyggelige julestemning. Der er gratis entré.
Tid og sted: kl. 19 i Gauerslund Kirke, Kirkebakken 30, 7080 Børkop
Læs mere

5. december: Julekoncert med Cantemuskoret i Hover Kirke
Julen synges ind på smukkeste vis når Cantemuskoret giver julekoncert i Hover Kirke. Koret er et 4-stemmigt klassisk kor med ca. 40 sangere, hvis repertoire spænder fra renæssancemusik og helt frem til nutiden. Korets dirigent, Bente Valentin Jørgensen, har sammensat programmet til julekoncerten, som både omfatter gamle favoritter og nye værker.
Gratis entré.
Tid og sted: kl. 19.00 - 20.30 i Hover Sognehus, Hover Kirke, Hover Kirkevej 76, 7100 Vejle
Læs mere

6. december: Julekoncert med Zenobia i Egtved Kirke
Zenobia er veletablerede fortolkere af den danske sang-, salme- og visetradition. De tre kvinder, alle oprindeligt fra området nær Egtved, har spillet hundredvis af koncerter siden 2007. Publikum kan glæde sig til en engagerende fortælling om tre musikere, der er rundet af den danske sangs ord og toner, og som nu selv væver deres liv og musik ind og ud af traditionen. Trioen er forrygende til at skabe et intenst musikalsk rum mellem sig selv og publikum, og de formår at gøre deres optrædener både nærværende og underholdende.
Gratis entré
Tid og sted: kl. 19 i Egtved Kirke, Fyrre Allé 2, 6040 Egtved
Læs mere

6. december: Julekoncert med Svøbsk og Lunau&Sund i MarKant - Børkops Kulturhus
Kunstskabet står bag denne julekoncert med Svøbsk og Lunau&Sund i MarKant - Børkops Kulturhus. Gruppen præsenterer de gamle julesalmer i en stemningsfuld buket af glæde, varme, højtidelighed og fest. Med et både traditionelt og moderne udtryk. Det bliver en forrygende flot, professionel, hjertevarm og festlig koncert. Der er tradition for fulde huse til gruppens julekoncerter.
Entré: medlemmer kr. 60. Ikke medlemmer kr. 120
Tid og sted: kl. 19.30 i MarKant - Børkops Kulturhus, Ågade 6, 7080 Børkop
Billetbestilling og yderligere information

7. december: Julekoncert med Miriam Jul Rasmussen i Bredsten Kirke
Bredsten Kirke inviterer til julekoncert med Miriam Jul Rasmussen. Adventstiden bliver ekstra festlig når Miriam med stor udstråling, intensitet og dynamik leverer en skøn julekoncert som helt sikkert bringer julestemning til krop og sjæl.
Gratis entré
Tid og sted: kl. 19 i Bredsten Kirke, Kirkegade 7, 7182 Bredsten
Læs mere

7. december: Julekoncert i Øster Nykirke Kirke
Kirkekoret v/Øster Nykirke og Vonge Kirker giver synger julen ind med denne hyggelige julekoncert. Koncerten er under ledelse af organist Inge Hermann. Ved klaver og orgel er Poul Viller. Alle er velkomne.
Fri entré
Tid og sted: kl. 19.30 i Øster Nykirke Kirke, Hærvejen 309, 7323 Give
Læs mere

9. december: Julekoncert med DR's Pigekor i Jelling Kirke
Årets julekoncert i Jelling kirke bliver i år med DR's Pigekor under ledelse af Phillip Faber. Her er der garanti for julestemning, når korets mageløse sange vil klinge i Jellings historiske og smukke kirke. Bemærk at der vil være 2 koncerter.
Entré: kr. 200
Tid og sted: kl. 14.00 og 16.30 i Jelling Kirke, Thyrasvej 1, 7300 Jelling
Billetbestilling og yderligere information

9. december: Årets Danske Julekoncert med Jesper Lundgaard i Vejle Musikteater
Traditionen tro gæster Jesper Lundgaard Vejle Musikteater med Årets Danske Julekoncert. Jesper Lundgaard er garant for sang af højeste kvalitet, og med sin smukke stemme, nærvær og dejlige humor indtager han Store Sal med det magiske 8-mands orkester og kor. Jesper vil lede os igennem det musikalske julelandskab med de bedste danske salmer, julehits, evergreens og fællessang. Der er garanti for julestemning, store øjeblikke og godt humør!
Entré: kr. 350
Tid og sted: Kl. 16 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

10. december: Traditionel julekoncert i Mølholm Kirke i Vejle
I Mølholm Kirke kan man komme i julehumør når FDF-Brassband og Mølholm Kirkes Pigekor, under ledelse af Vibeke Astner, afholder traditionel julekoncert med al den glæde og hygge, som kun en julekoncert kan indeholde. Alle er velkomne.
Fri entré
Tid og sted: kl. 15 i Mølholm Kirke, Niels Skousvej 13A, 7100 Vejle
Læs mere

10. december: Adventskoncert i Jelling Kirke
Alle er velkomne til Jelling Kirkes jule- og adventskoncert. Kirkens kor synger julen ind og der vil være fortællinger der knyttes til advent og julen. En hyggelig koncert med fortælling, sang og musik.
Fri entré
Tid og sted: kl. 16 i Jelling Kirke, Thyrasvej 1, 7300 Jelling
Læs mere

10. december: Advents- og julemusikkoncert i Søndermarkskirken i Vejle
Traditionen tro afholder Søndermarkskirken advents- og julemusikkoncert. Alle sognets kor, under ledelse af sognets organister, deltager i den traditionelle koncert. Desuden medvirker frivillige læsere fra menigheden samt sognepræst Maibrit Pedersen. Efter koncerten serveres kaffe og æbleskiver i Søndermarkshuset (20 kr). Der er gratis entré til koncerten.
Tid og sted: kl. 16-17 i Søndermarkskirken, Søndermarksvej 90, 7100 Vejle
Læs mere

10. december: Advents- og julemusikaften i Søndermarkskirken i Vejle
Julen synges ind på smukkeste vis når alle sognets kor medvirker i Søndermarkskirkens traditionelle advents- og julemusikaften. Korene er under ledelse af sognets organister. Desuden medvirker frivillige læsere fra menigheden samt sognepræst Maibrit Pedersen. Efter koncerten serveres kaffe og æbleskiver i Søndermarkshuset (20 kr.).
Fri entré
Tid og sted: kl. 19 i Søndermarkskirken, Søndermarksvej 90, 7100 Vejle
Læs mere

10. december: Traditionel julekoncert i Vor Frelsers Kirke i Vejle
Den årlige julekoncert i Vor Frelsers Kirke i Vejle er en festlig begivenhed. I år er koncerten med den skønne og medrivende julekantate "I denne søde juletid", komponeret af Arne Dagsvik. Til koncerten medvirker Vor Frelsers Kirkes Ungdomskor, forstærket med TUSS kormedlemmer og otte professionelle musikere. Begge kirkens organister, Hanne Tolbøll og Erik Linow, medvirker på orgel, klaver og som dirigent. En julekoncert for hele familien, hvor alle også får lov at synge de skønne julesalmer sammen med kor, instrumenter og orgel.
Entré: kr. 30 (kontant)
Tid og sted: kl. 19.30 i Vor Frelsers Kirke, Strandgade 2.a, 7100 Vejle
Læs mere

11. december: Musikskolens Julekoncert i Thyregod Kirke
Vejle Musikskole, Give afdelingen, holder juleafslutningskoncert i Thyregod Kirke. Julen markeres med en dejlig julekoncert som afspejler alt det eleverne lærer på musikskolen i løbet af året. Her er en perfekt anledning til at nyde julens musik i glade omgivelser. Kom glad og tag del i den hyggelige julestemning. Der er gratis entré.
Tid og sted: kl. 19 i Thyregod Kirke, Grundtvigs Plads 2, 7323 Give
Læs mere

11. december: Julekoncert med "Bless the Day" i Sct. Nicolai Kirke i Vejle
Vejles sprudlende gospelkor "Bless the Day" har gennem flere år holdt deres julekoncert i Sct. Nicolai Kirke. Kom og se, om der er plads i år. Programmet er kendte julesalmer i gospeludgave, traditionelle julegospelsange og andre gospelsange.
Fri entré
Tid og sted: kl. 19.30 i Sct. Nicolai Kirke, Kirketorvet 1, 7100 Vejle
Læs mere

12. december: Julekoncert med Bredballe Gospelchoir i Bredballe Kirke
Årets julekoncert i Bredballe Kirke er den 10. i rækken med Bredballe Gospelchoir. Traditionen tro vil det være en aften hvor julestemningen for alvor indfinder sig. Koncertens tema er; "Nu tændes tusind Julelys" Og der er garanti for, at alle vil gå fra kirken den aften - med julelys i øjnene. Dørene åbnes kl 19.30
Entré: voksne kr. 50, børn u/12 år kr. 25
Tid og sted: kl. 20 i Bredballe Kirke, Kirkebakken 46, Bredballe, 7120 Vejle Ø.
Læs mere

13. december: Julekoncert med Kurt Ravn i Give Kirke - UDSOLGT
Kurt Ravn gæster i år Give Kirke på sin juletourné. For Kurt Ravn er julekoncerterne blevet en fast tradition, og hans julekoncerter rummer såvel muntre som stille og inderlige julesange og -salmer. Kurt Ravn har en særlig – og ganske fremragende – evne til at give tekst og musik ekstra udtryk og liv. Med sin store sangstemme og sympatiske udstråling skaber han en yderst smuk musikalsk julestemning i kirken sammen med Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver/orgel, Birgitte Lindum på obo og Michael Frank Møller på trompet.
Entré: kr. 150
Tid og sted: kl. 19 i Give Kirke, Præstevænget 2, 7323 Give
Billetbestilling og yderligere information

13. december: Julekoncert med Annemette Hess og Pojken Flensborg i Grejs Kirke
Grejs Kirke afholder julekoncert med sangerinden Annemette Hess, som akkompagneres af pianist Pojken Flensborg og trompetist Anders Farstad. Nyd et dejligt juleprogram sammensat af smukke danske salmer, engelske carols og instrumentale solistpræstationer. Efter julekoncerten vil der i entréprisen være inkluderet "lidt godt til ganen".
Entré: kr. 50
Tid og sted: kl. 19.30 i Grejs Kirke, Holtumvej 14, Grejs, Vejle
Billetbestilling og yderligere information

14. december: Musikskolens Julekoncert i Ødsted Kirke
Vejle Musikskole, Egtved afdelingen, holder juleafslutningskoncert i Ødsted Kirke. Julen markeres med en dejlig julekoncert som afspejler alt det eleverne lærer på musikskolen i løbet af året. Her er en perfekt anledning til at nyde julens musik i glade omgivelser. Kom glad og tag del i den hyggelige julestemning. Der er gratis entré.
Tid og sted: kl. 19 i Ødsted Kirke, Vesterbyvej 30, 7100 Vejle
Læs mere

14. december: Julekoncert med Dario Campeotto i Skibet Kirke
Årets julekoncert i Skibet Kirke er med sangeren og entertaineren Dario Campeotto og korene ved Skibet Kirke. Dario vil på festlig vis bringe os i en dejlig julestemning sammen med Spirekoret, Ungdomskoret og Voksenkoret. Korene vil både synge solonumre og være backing group for Dario. Blandt andet starter koncerten med en særlig udgave af Santa Lucia-sangen, hvor alle børnene går Luciaoptog og synger sangen sammen med Dario Campeotto.
Entré: kr. 100
Tid og sted: kl. 19.30 i Skibet Kirke, Skibetvej 166, Skibet, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

17. december: AB/CD - Juleshow - Verdens første julerockshow for børn i Vejle Musikteater
AB/CD har dedikeret deres liv til at formidle den helt særegne musikstil kaldet rockmusik for børn og voksne. Kom med til en ny form for juleshow, hvor julens klassikere udsættes for et lag rock(er)bank. December måneds travlhed, juleklicheer, ønsker, drømme og hang til hysteri får en omgang med rock-raketten, og din opfattelse af krybbespillet bliver nok aldrig den samme igen.
Entré: kr. 65 - 120
Tid og sted: Kl. 11 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

17. december: Julegospelkoncert med Bredballe Gospelkor i Indre Mission i Vejle
Indre Mission i Vejle inviterer til Julegospelkoncert. Bredballe Gospelkor vil fælles med Indre Missions Unge sprede julens budskab med en festlig, glad og energifyldt julegospelkoncert. Alle er velkomne.
Entré: kr. 50
Tid og sted: kl. 15 i Indre Mission i Vejle, Olgas Vej 14, 7100 Vejle
Læs mere

18. december: Julekoncert med Ungdomssymfoniorkestret VENUS i Vor Frelsers Kirke i Vejle
Ungdomssymfoniorkestret VENUS - Vejle Nye Ungdoms Symfoniorkester – holder julekoncert i Vor Frelsers Kirke. Orkestret består af både lærere og elever, og omfatter ca. 30-35 musikere. Musikskolen Vejle Kommune spiller den største af sine mange julekoncerter i Vor Frelsers Kirke i år. Medvirkende, udover skolens symfoniorkester VENUS, er også en række ensembler og soloelever fra Musikskolen.
Gratis entré
Tid og sted: kl. 19 i Vor Frelsers Kirke, Strandgade 2.a, 7100 Vejle
Læs mere

18. december: Musikskolens Julekoncert i Vor Frelsers Kirke i Vejle
Vejle Musikskole, Vejle afdelingen, holder juleafslutningskoncert i Vor Frelsers Kirke. Julen markeres med en dejlig julekoncert som afspejler alt det eleverne lærer på musikskolen i løbet af året. Her er en perfekt anledning til at nyde julens musik i glade omgivelser. Kom glad og tag del i den hyggelige julestemning. Der er gratis entré.
Tid og sted: kl. 19 i Vor Frelsers Kirke, Strandgade 2.a, 7100 Vejle
Læs mere

18. december: JIVE-julekoncert med HESS/AC/HESS i Bygningen i Vejle
Det er blevet december, julen står for døren og det er tid til JIVE's julekoncert med HESS/AC/HESS. Hvad består så en JIVE-julekoncert med HESS/AC/HESS af, hvad har gruppen i ærmet denne gang? Det er normalt en udsøgt blanding af nyt og ældre materiale. Gruppen vil give smagsprøver på dens nuværende repertoire samt gruppens greatest hits, som ofte vil omfatte AC's fantastiske komposition "Jamil" og Nikolaj Hess' "African Trees". Så vil der komme årstidssange og julesange. Det er i hvert fald sådan noget JIVE's og gruppens kernepublikum håber på denne aften, og julehyggen vil så være i top.
Entré: kr. 120, medlemmer kr. 100, unge kr. 60
Tid og sted: kl. 19.30 i Bygningen, Ved Anlæget 14 B, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

20. december: Musikskolens Julekoncert i Bredballe Kirke
Vejle Musikskole, Vejle afdelingen, holder juleafslutningskoncert i Bredballe Kirke. Julen markeres med en dejlig julekoncert som afspejler alt det eleverne lærer på musikskolen i løbet af året. Her er en perfekt anledning til at nyde julens musik i glade omgivelser. Kom glad og tag del i den hyggelige julestemning. Der er gratis entré.
Tid og sted: kl. 19 i Bredballe Kirke, Kirkebakken 32, 7120 Vejle Ø
Læs mere

22. december: Årets Julekoncert med Helge Engelbrecht i Vor Frelsers Kirke i Vejle
Årets Julekoncert i Vor Frelsers Kirke er i år med Helge Engelbrecht og Mariehavens Juleorkester. "Den nat af alle nætter" hedder julekoncerten, som både indeholder nye salmer og sange, men også udgaver af mere kendte og traditionelle julesange og salmer på både dansk og engelsk, som publikum får lejlighed til at synge med på. Det bliver en både smuk og stemningsfuldt julekoncert.
Entré: kr. 220
Tid og sted: kl. 20 i Vor Frelsers Kirke, Strandgade 2.a, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

5. januar: Odense Symfoniorkesters festlige Nytårskoncert i Vejle Musikteater
Der er fejende wienervalse, virtuose koloraturer og smægtende barytontoner på programmet, når Odense Symfoniorkester indleder 2018 med sin festlige nytårskoncert. Strauss-dynastiets evigt unge valse, polkaer og galopper står i centrum, tilsat vor egen H.C. Lumbye og suppleret med skønsang fra operetternes metropol. Tre skønne kunstnere står i front – Den tyske dirigent Wolfgang Wengenroth leder orkestret, mens Guido Paevatalu er både konferencier og solist. Ved sin side har han sopranen Elsebeth Dreisig.
Entré: kr. 290 - 455
Tid og sted: Kl. 19.30 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

6. og 7. januar: Nytårskoncert - Promenadeorkesteret "Lauseniana" Slyngelorkesteret i DGI Huset Vejle
Årets traditionsrige nytårskoncert med det altid veloplagte Promenadeorkester Lauseniana, måske bedre kendt som "Slyngelorkesteret", er igen klar til at skyde det nye år ind med bravour. Koncerterne prydes med solist Frederik Rolin og orkesteret opfører værker fra filmen "Top Hat" af bl.a. Nacio Herb Brown med Singin' in the Rain og så lægges der op til at synge med på Sommer i Tyrol. Den rutinerede kapelmester Jørgen Fuglebæk er dirigent og Jesper Rahbæk vil som konferencier binde koncerten sammen med anekdoter.
Entré: kr. 120-180
Tid og sted: Kl. 15 i DGI Huset, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle 
Billetbestilling og yderligere information

11. januar: Nytårskoncert med Curtis Stigers & DR Big Band i Vejle Musikteater
Oplev verdensstjernen Curtis Stigers med DR Big Band i Vejle Musikteater. Der er lagt op til en unik oplevelse, når den verdenskendte jazz- & popsanger, saxofonist, guitarist, hitmager og sangskriver, Curtis Stigers, er solist sammen med et af verdens bedste big bands - DR Big Band.
Entré: kr. 300 - 450
Tid og sted: Kl. 20 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

20. januar: Nytårskoncert med Bodil Jørgensen og Prinsens Musikkorps i Skibet Hallen
Skibet Event kickstarter det nye år med en festlig nytårskoncert med Bodil Jørgensen og Prinsens Musikkorps. Publikum er garanteret et forrygende musikalsk show, der får det hele til at swinge, til velkendte toner og krydret med monologer og anekdoter.
Pris: kr. 250
Tid og sted: kl. 19.30 i Skibet Hallen, Jennumvej 20, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

Del denne side