Hyggelige og stemningsfulde julemarkeder for hele familien

Julemarkeder i Vejle

Hyggelige og stemningsfulde julemarkeder for hele familien

Julemarkeder i Vejle

Oplev ægte julestemning på de mange spændende julemarkeder i Vejle, bl.a. de traditionsrige julemarkeder på Børkop Vandmølle, Tirsbæk Slot og Haughus Gods. Hold dig opdateret på julens markeder på denne side og gå ikke glip af de gode oplevelser.

24.-25. november: Julemarked i Metodistkirken i Vejle
Metodistkirken og julemarkedsudvalget byder velkommen indenfor til det årlige julemarked. I salgsboden sælges dejligt hjemmebag, strikvarer, håndarbejder, forskellig julepynt, adventskranse og juledekorationer. Lune retter, sandwich, kaffe og kage m.m. kan købes i caféen, mens der udenfor i teltet sælges varm kakao og vafler. Lykken kan prøves i tombolaen, hvor der er mange fine gevinster. For børnene er der lavet en fiskedam. Kig også forbi kræmmermarkedet. Fri entré
Tid og sted: fredag kl. 11-20 og lørdag kl. 10-15 i Metodistkirken, Sct. Pouls Kirke, Vissingsgade 15, 7100 Vejle
Læs mere

25. november: KFUM-spejdernes julemarked i Missionshuset i Bredballe
KFUM-spejderne i Bredballe glæder sig til at åbne op for årets traditionsrige julemarked, hvor du rigtig kan komme i julestemning. Spejderne er klar med masser af hygge, kranse, grønt og dekorationer, julepynt og hobbyting, nybagte vafler, kaffe te og kage og tombola med spændende gevinster.
Tid og sted: kl. 9-15 i Bredballe Missionshus, Bredballe Byvej 59, 7120 Vejle Øst
Læs mere

25. november: Julemarked i Vestbyen i Vejle
Kirkecenteret i Vejle er fyldt med julestemning, når dette års julemarked åbner. Der vil være en stor tombola samt salg af hjemmebagte småkager og hjemmelavet marmelade, dekorationer, adventskranse, julepynt, glaskunst, smykker og også et mindre loppemarked. I caféen sælges hjemmelavede lækkerier.
Tid og sted: kl. 10-14 i Kirkecenteret - Apostolsk Kirke, Vardevej 106, 7100 Vejle
Læs mere

25. november: Julebazar på Steiner Skolen i Vejle
Kom og oplev en stemningsfyldt dag med masser af dejlige juleoplevelser. På programmet er: konditori, elevboder, pølsebod, granbod, varer fra Mercurius, stor og lille fiskedam, private gaveboder, café, bålsuppe, lykkehjul, dukketeater, amerikansk lotteri, elevkoncert, æbleskiver og gløgg, flødebollekastemaskine og meget mere.
Tid og sted: kl. 10-16 på Steiner Skolen, Sukkertoppen 4, 7100 Vejle
Læs mere

25. november: Julemarked i Smidstruphallen
Sjov-marked.dk afholder indendørs julemarked i Smidstruphallen. Kig forbi og gør en god handel på årets julegaver, adventsgaver, julepynt, juledekorationer og meget andet godt.
Entre: kr. 10 (voksne over 12 år)
Tid og sted: kl. 10-16 i Smidstruphallen, Tiufkærvej 3A, 7000 Fredericia
Læs mere

25. november: Julemarked i Thyregod Hallen
Thyregod Fritidscenter, Thyregod Spejderne og Thyregod skole/FJUK præsenterer: Thyregod Julemarked 2017. I mere end 70 boder udstiller og sælger en lang række lokale foreninger, firmaer og private, alt hvad julehjertet kan begære. Og dagen byder også på masser af underholdning, oplevelse og god musik.
Gratis entré.
Tid og sted: kl. 10-16 i Thyregod Hallen, Søndergade 27E, 7323 Give
Læs mere

25. november: Julemarked på Rosengården i Vejle
Plejehjemmet Rosengården holder det årlige julemarked. Der vil være salg af forskelligt julepynt, juledekorationer, hjemmelavet småkager, bolsjer og marmelade, samt små gaveideer. I caféen vil der være mulighed for at købe kaffe/te, gløgg og æbleskiver. Tarteletter, julekål med medister og ris a' l'amande. Der er desuden loppemarked og amerikansk lotteri.
Tid og sted: kl. 10-15 i Solstrålen, Rosengården, Rosengårds Alle 52B, 7100 Vejle

25. november: Julemarked i Ågård Forsamlingshus
Hvis du endnu ikke har fundet julestemningen, så kig forbi Ågård Forsamlingshus til årets julemarked, for de har fundet den – julestemningen. Her er fine juleboder med alt, du skal bruge for at komme i den rette julestemning, samt æbleskiver, gløgg og meget mere. Besøg også den flotte tombola, hvor du kan vinde fine præmier. Et julemarked for hele familien. Gratis entré.
Tid og sted: kl. 11-15 i Ågård Forsamlingshus, Bramdrupvej 106, 6040 Egtved
Læs mere

25. november: Julemarked på Brejning Efterskole
Brejning Efterskole holder julemarked, hvor alt overskud går ubeskåret til Julemærkefonden. Kig forbi og oplev julemandens hus, lav julepynt og honninghjerter, få varme æbleskiver og noget varmt at drikke. Brejning Efterskoles elever ser frem til at byde velkommen og garanterer at du vil komme i den bedste julestemning.
Tid og sted: kl. 12.30-17 på Brejning Efterskole, Møllegårdsvej 1, 7180 Børkop
Læs mere

25.-26. november: Haughus Gods Julemarked
Det historiske Haughus Gods afholder igen i år julemarked med mange stande der sælger juletræer, julepynt, patchwork, pileflet, smykker, brugskunst, antikviteter, specialiteter og meget andet. Julemanden besøger også markedet 2 gange om dagen, kl. 11-12 og kl. 14-15, hvor han hilser på både børn og voksne og uddeler nissehuer til de artige børn. Der er også åbent på kræmmermarkedet, i den hyggelige café og i gårdbutikken.
Entré: kr. 20
Tid og sted: kl. 10-16 på Haughus Gods, Vejlevej 50, 7300 Jelling
Læs mere

26. november: Julemarked på Børkop Vandmølle
Børkop Vandmølles traditionsrige julemarked danner igen i år rammen om en hyggelig dag med mange stande og udstillere. Tag børnene med, for både mølleren og nissefar skal vækkes, og nissepigerne sørger for, at der kan nydes varm gløgg til æbleskiverne. Museet "Farbror Svends Samling" er åbent og Mølleriet er i fuld gang i bedste "Morten Korch-stil".
Tid og sted: kl. 10-15.30 på Børkop Vandmølle, Vandmøllevej 4, 7080 Børkop
Læs mere

26. november: Julemarked ved Butik Artefakt i Grejsdalen
Butik Artefakt, Henry's By Rebekka fra Jelling og Trenditiden står bag dette hyggelige julemarked som oser af jul, nostalgi, pynt og masser af stemning. Rebekka kommer med smukke dekorationer, dekorationsmaterialer til dem der selv vil i gang og en masse andre blomster og grønt til ude og inde. Derudover kommer Trenditiden og Artefakt med masser af gammelt vintagejulepynt, nøddeknækkere, krystalglas, juletræsfødder, juletræspotter, murstensforme og mange andre spændende ting. Måske er der også er ideer til jule- og adventgaver.
Tid og sted: kl. 10-15 ved Butik Artefakt, Grejs Bakke 17, 7100 Vejle
Læs mere

26. november: KFUM Spejdernes Julemarked i Højen Forsamlingshus
KFUM Spejderne inviterer til det årlige julemarked i Højen Forsamlinshus. Kom og oplev den hyggeligste julestemning og de smukke boder med unikke juledekorationer dagen lang, eller prøv lykken i spejdernes tombola, hvor du kan vinde flotte præmier. Du kan også nyde en dejlig frokost - eller lidt lækkert - i cafeen, hvor der bl.a. sælges suppe, tarteletter, æbleskiver, gløgg og andet julegodt. Kl. 11 og 14 kigger julemanden forbi.
Entré: kr. 20. Unge under 15 år gratis adgang
Tid og sted: kl. 10-16 i Højen forsamlingshus, Horstedvej 5, 7100 Vejle
Læs mere

2. december: Julemarked på Ellehøj og i UniQ Brugskunst i Vejle
Ellehøj og UniQ brugskunst inviterer til julemarked. Kig forbi og nyd stemningen i huset. Ellekanterne underholder kl. 11 og kl. 13. Prøv lykkehjulet og se om du vinder. Der vil være salg af juledekorationer, pyntegrønt, julepynt og brugskunst. Skulle sulten melde sig kan der købes sandwich, gløgg, æbleskiver og risalamande.
Tid og sted: kl. 10-14 på Ellehøj, Ellehammersvej 8, 7100 Vejle
Læs mere

2.-3. december: Julemarked i Andkær Festsal
Sjov-marked.dk afholder indendørs julemarked i Andkær Festsal. Kig forbi og gør en god handel på årets julegaver, adventsgaver, julepynt, juledekorationer og meget andet godt. Der vil være mulighed for at købe æbleskiver, kaffe/te, sodavand og lidt andet godt, hvis den lille sult skulle melde sig.
Gratis entré
Tid og sted: kl. 10-16 i Andkær Festsal, Skovbyvej 30A, 7080 Børkop
Læs mere

2. - 3. december: Upcomers Designmarked i mary's shoppingcenter i Vejle, #snowflake
Upcomers Designmarked er tilbage i deres oprindelige rammer i shoppingcenteret mary's i Vejle. mary's vil i denne forbindelse blive udsmykket under temaet "Snowflake" af lokale kunstnere og designere, der har lyst til at ruske op i detailhandlens stereotype juleudsmykning. Oplev dette lidt anderledes og spændende jule- og designmarked, hvor du får mulighed for at blive inspireret og opleve de nye trends. Gratis entré.
Tid og sted: lørdag kl. 10-16 og søndag kl. 10-17 i mary's, Nørregade 29, 7100 Vejle
Læs mere

3. december: Julemarked og reklamebanko i Egtved Forsamlingshus
Egtved Borgerforening afholder julemarked i Egtved Forsamlingshus, hvor Husflidsfolket sælger et væld af spændende ting. Kom og gå en tur igennem rækkerne af salgsboder eller sid ned og nyd en kop kaffe. Prøv også tombolaen med mange flotte gevinster. Fra kl. 11.30 sælges suppe, tarteletter og ris a la mande. Musikskolen underholder kl. 11.30. Der er reklamebanko kl. 19, hvor der også kan købes kaffe og kage.
Tid og sted: kl. 10-15 og kl. 19 i Egtved Forsamlingshus, Kirkevej 2, 6040 Egtved
Læs mere

9. december: Julemarked på Bøgedal Bryghus
Bøgedal Bryghus inviterer traditionen tro på julestemning og forkælelse af smagsløgene med blandt andet juleøl og andre interessante øl, som kan bruges til gaver, til at drikke juleaften eller til julefrokosterne. Og selvfølgelig kommer Osteriet også på besøg.
Fri entré
Tid og sted: kl. 11-16 på Bøgedal Bryghus, Høllundvej 9, 7100 Vejle
Læs mere

9.-10. december: Julemarked på Tirsbæk Slot
På det traditionsrige julemarked kan du bl.a. købe julepynt, pyntegrønt og strikvarer. For børnene er der trækketure på rolige islænderheste og for de store legebørn er der off-road ture i skoven med Land Rover. Fæld årets juletræ eller udvælg et på gårdspladsen. I den gamle herskabsstald serveres gløgg, klejner, æbleskiver og saftevand. Tag med på en guidet rundvisning på slottet fra kl. 12.00 og hver time. Sidste rundvisning er kl. 16.00.
Tid og sted: kl. 11-17 på Tirsbæk Slot, Tirsbækvej 135, 7120 Vejle Øst
Læs mere

16.-17. december: Julemarked på Tirsbæk Slot
På det traditionsrige julemarked kan du bl.a. købe julepynt, pyntegrønt og strikvarer. For børnene er der trækketure på rolige islænderheste og for de store legebørn er der off-road ture i skoven med Land Rover. Fæld årets juletræ eller udvælg et på gårdspladsen. I den gamle herskabsstald serveres gløgg, klejner, æbleskiver og saftevand. Tag med på en guidet rundvisning på slottet fra kl. 12.00 og hver time. Sidste rundvisning er kl. 16.00.
Tid og sted: kl. 11-17 på Tirsbæk Slot, Tirsbækvej 135, 7120 Vejle Øst
Læs mere

Del denne side

Vejle Kunstforenings Julemarked

Køb ny kunst og design til julegave eller eget hjem ved Vejle Kunstforenings årlige julemarked.
Periode: 18.11-10.12. Ons-søn kl. 12-16 ved Vejle Kunstforening, Møllen, Søndermarksvej 1, 7100 Vejle
Læs mere