Shopping

Få en unik shoppingoplevelse i Vejle. En særlig hyggelig handelsby med hundredvis af kendte kædebutikker og spændende specialbutikker. Gå på opdagelse i gågaden og i de små charmerende sidegader og gårdmiljøer. Tag et frikvarter fra byens puls og træd ind i en atmosfærefyldt verden af kunst i mange former og stilarter. Gå heller ikke glip af gårdbutikkerne i idylliske omgivelser med lokalt fremstillede produkter, specialiteter og unika kunsthåndværk. Eller giv dig selv en øl-, vin og whiskyoplevelse i særklasse på de lokale destillerier og mikrobryggerier.

Shopping i Vejle

Shopping i Vejle

Shopping i Danmarks Mest Servicemindede Handelsby er hundred-vis af kendte kædebutikker, spændende citycentre, charmerende gårdmiljøer med specialbutikker og kulinariske pusterum.

Hopballe Mølle

Gårdbutikker, markeder og Tour de Smag

Få et frikvarter i de hyggelige gårdbutikker. I idylliske omgivelser kan du købe lokalt fremstillede specialiteter, kunsthåndværk og unika brugskunst. Eller tag på en Tour de Smag blandt de lokale råvarer.

Fary Lochan Destilleri

Destillerier og mikrobryggerier

Få en øl-, vin og whiskyoplevelse i særklasse på de lokale destillerier og mikrobryggerier. På en rundvisning kan du komme helt tæt på produktionen af kvalitetsbryggen.

Galleri Søhuset

Gallerier og kunsthåndværkere

Oplev kunst i lange baner, former og stilarter udstillet i spændende omgivelser. Eller følg tilblivelsen af unikke kunstværker i de arbejdende værksteder.