Hotel Vejlefjord

Dejlige ophold i smukke atmosfærefyldte rammer, smilende natur og unik wellness

Ganske enkelt – overraskende gode oplevelser ...

Omgivet af bøgeskov og med udsigt til fjorden ligger vores smukke hotel – også kaldet "Slottet i skoven".

Naturen omkring os
Parken, stranden og skoven inviterer til lange gåture. Vores oprindelige kurveje er af varierende længde og stigning, og på hele området er der bænke, hvor man kan tage sig et hvil, nyde den fantastiske udsigt og duftene af hav og skovbund.

Kur & Spa
I De Termiske Bade og Spa-afdelingen bydes du velkommen til en verden af sanseoplevelser, stunder af stilhed og professionelle behandlinger.

Møde og konference
Hotel Vejlefjord byder velkommen til mødelokaler med moderne komfort og smukke atmosfærefyldte rammer med fantastisk udsigt.

Restaurant og køkken
Brasseriet, Glassalen og Panoramaterrassen danner rammen om opholdenes måltider, alt afhængig af vejret. Atmosfæren i restauranten er hyggelig og herregårdsstemningen gennemført. Vi serverer sund og ærlig mad, som vores køkken tilbereder med sæsonens friske råvarer.

Værelser
Alle 113 værelser er lyse og atmosfærefyldte. Du har mulighed for at vælge mellem at bo i hovedbygningen eller den nye tilbygning ca. 100 m fra hovedbygningen. Du kan også tilkøbe garanti for udsigt eller opgraderere dit standardværelse til en suite.

 

Del denne side

Opdateret af:

 

Kontakt

Adresse

Sanatorievej 26
7140 Stouby

Telefon

+45 76823380

Fax

+45 76823389

Fakta

  • Klassifikation

    • ★★★★

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.7609228
Latitude : 55.684174199