Velkommen til Danmarks nye kongres og konferenceby

Hos MeetingVejle får I inspiration og vejledning til, hvor og hvordan jeres næste arrangement kan afvikles.

Vi er jeres professionelle sparringspartner til gode oplevelser før, under og efter konferencen. I tæt samarbejde med jer, afdækker vi behov og ønsker, og sørger for indhentning af tilbud.

MeetingVejle er altså jeres indgang til alle byens venues på én gang. I kraft af vores ambassadørkorps, forbinder vi jer gerne til byens aktører, og kan bl.a. hjælpe med at arrangere spændende virksomhedsbesøg, i kraft af vores tætte samarbejde med byens erhvervsliv. 

Download vores brochure her

Find vores bykort over Vejle med markering af vores partnere, gågade og parkeringsmuligheder ved at klikke her. 

Play Video

Se Vejles fantastiske konferencesteder

Tæt på lufthavn, E45 og med togene kørende ind til centrum har Vejle optimale betingelser for at samle deltagere fra nær og fjern. Byen har 1300 hotelværelser & venues med op til 1500 deltagere.

Aktiviteter uden for mødelokalet

Når I vælger Vejle som destination for jeres møder og konferencer, står MeetingVejle klar med inspiration til at give jer ekstraordinære oplevelser, der rækker ud over mødelokaler og hotelværelser. 

FoodPhoto Festival 2017

International konference og fotoudstilling som for anden gang blev afholdt i Vejle. Vi glæder os til at gentage successen i 2019.

Møder og konferencer i Vejle

I MeetingVejle kan vi hjælpe jer med alle dele af jeres konference - både i og uden for mødelokalet. Vi kender området og kan vejlede i sammensætningen af det helt rigtige program.