Thommysminde

Ferie på landet – billig overnatning - tæt på store oplevelser
Velkommen på Thommysminde! Nedlagt slægtsgård med heste og geder. Have med bålplads og grillplads, specialdesignet legeplads for både børn og voksne, fodboldbane og beachvolley. Hurtigt internet - gratis. Mulighed for tilkøb af træning ved fitnessmaskiner – se mere på www.thommysminde.dk

Ligeledes mulighed for tilkøb af opstaldning – se mere på www.thommysmindehestecenter.dk

Helt nye, handicap-venlige værelser med lille tekøkken og spiseplads. Vi tilbyder værelser i forskellige størrelser, så her er plads til både den lille familie og til de lidt større familier. Medbragt morgenmad kan nydes på værelserne eller i det store fællesrum med tilhørende køkken. Fælleskøkkenet, med mulighed for opbevaring af mad og drikkevarer, er til fri afbenyttelse for alle vores gæster. Toiletter og bad findes lige udenfor værelserne.

Thommysminde ligger ganske tæt på en bred vifte af både inden- og udendørsoplevelser. Byens Hus i Jelling byder på et væld af koncerter. Er I klar på en udfordring, kan Vingsted Zipline anbefales - Danmarks længste dobbelte svævebane (kun i juli og august måned). Gorilla Park i Vejle er også en rigtig spændende oplevelse for hele familien. I Skærup Zoo kommer I tæt på dyrene. Oplev et jernaldermiljø - besøg Vingsted Historiske Værksted. Økolariet - Science- og oplevelsescenter, hvor I kan lære mere om natur, miljø og energi. Eller bliv klogere på Danmarks største indlandshede, Randbøl Hede og dens spændende historie på Kirstinelyst Oplevelsescenter. Oplev det stilfulde og smukt renoverede Kunstmuseum i Vejle, som byder på raderinger af Rembrandt og dansk kunst. Tag en tur til Vejle og oplev tumlepladsen for landets førende arkitekter, bl.a. Bølgen, Musikteatret og Bryggen. Historisk ligger Thommysminde midt i en oase af slotte og herregårde; Brandbjerg Herregård, Engelsholm Slot, Tirsbæk Slot og Haraldskær Hovedgård, som alle har en god historie at byde på. Tag til Skulpturbyen Give og oplev kunst, der skaber liv og atmosfære. Tørskind Grusgrav - oplev, hvordan en grusgrav er forvandlet til en skulpturpark.

Vi glæder os til at tage godt imod jer!

Tilkøb - priser

Sengelinned: 65 kr./person

Opstaldning 1 hest pr. døgn: 250 kr. pr. døgn. Hø kan købes.

Træning ved fitnessmaskiner: 30 kr. (min. 14 år)

Træning ved fitnessmaskiner sker på eget ansvar.

Hund kan medbringes efter aftale.

For booking – ring 75 87 33 94, mandag-torsdag kl. 8-15, fredag kl. 8-12.

Ved ankomst indenfor normal telefontid – henvend dig i receptionen i centret.
Ved ankomst udenfor normal telefontid – ring 20 86 33 94, Lasse
(ved behov for kontakt udenfor normal telefontid – ring 20 86 33 94, Lasse)

 

Del denne side

Opdateret af:

VisitVejle visitvejle@vejle.dk
 

Kontakt

Adresse

Hvejselvej 63
7300 Jelling

Telefon

+45 75873394

Fakta

 • Faciliteter

  • Køkken
  • Tekøkken
  • Åbent hele året
  • WiFi
  • Husdyr tilladt
  • Legeplads
  • Have
 • Kapacitet

  • Kapacitet: Senge (20)
 • Prisniveau

  • Dobbeltværelse: < DKK 450

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.4285537024
Latitude : 55.809247348