Bindeballe Købmandsgård - juleudsmykning

Juleaktiviteter i Vejle

Foto: VisitVejle

Vejle byder på mange spændende juleaktiviteter for både børn og voksne; fra julemandens ankomst til nostalgisk veterantogskørsel, Vejles Vægtere, jul på Give-Egnens Museum og Bindeballe Købmandsgård og meget mere.

29. december: Juleomvisning i Alkymistens Laboratorium på Vejle Kunstmuseum
Efter juletravlheden, familiesamværet og de gyldne stunder er det nu tid til andre oplevelser. Tag derfor gode venner i hånden og kom med på en rejse i Alkymistens Laboratorium på Vejle Kunstmuseum, hvor inspektør Trine Grøne introducerer baggrunden for udstillingen. Alle er velkomne.
Entré: kr. 50 (inkl. guide og en kop kaffe. Kage kan tilkøbes)
Tid og sted: kl. 14 på Vejle Kunstmuseum, Flegborg 16-18, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

31. december: Vejle Nytårsbad 2019
Vejle Nytårsbad gentager succesen og inviterer vinterbadere til en festlig og frisk start på nytårsaften. Deltagere støtter samtidig op om et godt formål, da overskuddet fra billetsalget går til Make-A-Wish Ønskefonden, som støtter børn mellem 3-18 år i Danmark med livstruende sygdomme med henblik på at skabe håb, styrke og glæde. Medbring håndklæde og badetøj og gerne udklædning. Vejle Nytårsbad garanterer for koldt vand og efter en forfriskende dukkert er der champagne og kransekage.
Pris: kr. 50
Tid og sted : kl. 14 ved Albuen Strand, Tirsbæk Strandvej 22, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

1. januar: Nytårsvandring med Walkingforlife.dk på Søndermarken i Vejle
Få en aktiv start på det nye år med en hyggelig og frisk nytårsvandring på Søndermarken i Vejle. Sammen med Walkingforlife.dk og de øvrige vandrere kan du få en rolig start på vandre-livet og mærke glæden ved naturen. Turen er begynder-venlig. Efter turen serveres der kaffe og kage.
Pris: kr. 125 + gebyr
Tid og sted: kl. 12.30-16.30 med start og slut ved Kvartershuset, Løget høj 2A, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

1. december 2019 - ca. 22. februar 2020: