Juleshows, juleteater, juletræstænding, julesang, julefilm og veterantogskørsel

Juleaktiviteter i Vejle

Juleshows, juleteater, juletræstænding, julesang, julefilm og veterantogskørsel

Juleaktiviteter i Vejle

Vejle byder på mange spændende juleaktiviteter for både børn og voksne; fra julemandens ankomst til nostalgisk veterantogskørsel, Vejles Vægtere, jul på Give-Egnens Museum og Bindeballe Købmandsgård og meget mere.

24. - 25. november: Før jul i Randbøldal på Randbøldalmuseet
Væve- og papirlauget Randbøldal holder åbent i juleværkstedet på Randbøldalmuseet. I det grønne juleværksted trylles der med naturens materialer til juledekorationer og adventskranse, og et bundt gran bliver til en juletroldnisse. I væve- og papirværkstederne er der mulighed for at væve bånd, klippe og flette stjerner, hjerter og fugle i papirklip eller lave en musetrappe. Alt sammen under kyndig vejledning fra de dygtige vævere og papirmagere i værkstederne. Du kan naturligvis også skrive en julehilsen til julemanden i Grønland på håndstøbt papir. I denne weekend kan du også opleve en lille udstilling af håndbroderede juleløber-kalendere og få en snak med brodøserne bag dem.
Fri entré, men man betaler for materialer til nogle af aktiviteterne
Tid og sted: kl. 10-16 på Randbøldalmuseet, Dalekildevej 1, 7183 Randbøl
Læs mere

25. november: Før-jule-hygge i Skyttehuset
FestiVejle står bag denne hyggelige eftermiddag for hele familien, hvor før-jule-hyggen er i centrum. Ud over servering af risengrød, ribbensteg, varm leverpostej og kaffe med æbleskiver, bliver der hygget med sang, musik, oplæsning af Peters Jul og meget mere.
Entré: kr. 75-150
Tid og sted: kl. 13-16 i Skyttehuset, Tirsbæk Strandvej 2, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

27. november: Inspiration til julens dekorationer i Mølholm Sognehus
Haveselskabet i Vejle står bag denne hyggelige aften, hvor Blomsterdekoratør Aase Hviid fra Bjerringbro Planteskole kommer og viser os julens trends, demonstrerer materialer og teknikker. Kom og oplev en inspirerende aften, hvor der vil være bortlodning af fremstillede dekorationer.
Pris: kr. 50/70 inkl. kaffe.
Tid og sted: kl. 19.30 i Mølholm Sognehus, Niels Skousvej 13, 7100 Vejle
Læs mere

29. november: Jul på Skyttehuset – Kabaret, revy og stort juleshow
Restaurant Skyttehuset slår dørene op til en munter aften med Kabaret, revy og stort juleshow: Jul i Skyttehuset. Her skal du helt sikkert med, hvis du er til kendte revyviser, kabaret som i de gamle dage og gode klassiske julesange. Jul i Skyttehuset er er top-underholdning med dygtige scenekunstnere. Du vælger selv om du vil opleve showet med eller uden spisning.
Entré: kr. 200-395
Tid og sted: fra kl. 18.30 på Restaurant Skyttehuset, Tirsbæk Strandvej 2, 7120 Vejle Ø
Billetbestilling og yderligere information

30. november: Oplev Coca-Cola's julelastbil ved Bilka i Vejle
Det er ikke rigtig jul, før man har set Coca-Cola's ikoniske julelastbil. Kom forbi Bilkas parkeringsplads, hvor den rød-hvide julelastbil vil holde klar til at blive besøgt. Her er alle inviteret indenfor i julelastbilens juleunivers, hvor der vil være en helt unik og hyggelig juleoplevelse. Indenfor vil der være mulighed for at købe Coca-Cola's jule-merchandise, få taget billeder og nyde en iskold Coca-Cola.
Tid og sted: kl. 13-19 ved Bilkas parkeringsplads, Solkilde Alle 2, 7100 Vejle
Læs mere

30. november: Juletræet tændes i Børkop
Børkop Handels- og Erhvervsforening inviterer til juletræstænding i Børkop. Juletræet på torvet tændes i år af sognepræst Lisbeth Filtenborg og Gauerslund Børnekor synger julen ind. Børkop Handels- og Erhvervsforening byder på lidt at varme sig på.
Tid og sted: kl. 17-18 på Torvet, Ny Boder, 7080 Børkop

1. december: Kreatimen: Julegaver på Vejle Bibliotek
Kreatimen er et to-timers værksted, hvor børnebiblioteket stiller udstyr og vejledninger til rådighed, og hvor du i fred og ro kan bygge og lave ting sammen med dine forældre eller dine bedsteforældre. For de 5-12-årige og deres voksne (børn under 7 år skal være i følge med en voksen).
Ingen tilmelding - bare mød op. Gratis.
Tid og sted: kl. 10 på Vejle Bibliotek, Willy Sørensens Plads 1, 7100 Vejle
Læs mere

1. december: En Rigtig Nisse - juleforestilling på Børkop Bibliotek
Kom og oplev Det Lille Verdens Teaters hyggelige juleforestilling fuld af nissetryllerier og forvekslinger. Ida er flyttet for sig selv, og der er rod over det hele, så hun beslutter at springe julen over i år. Men Ida må se i øjnene, at man ikke bare kan springe julen over, selv om man har travlt – i hvert fald ikke når man har en rigtig nisse i huset, som gerne vil have sin risengrød!
Pris: kr. 25
Tid og sted: kl. 10.30 på Børkop Bibliotek, Ågade 6, 7080 Børkop
Billetbestilling og yderligere information

1. december: Julemanden vækkes og Jul med Pyrus i Børkop
Kl. 10.30: Traditionen tro vækkes julemanden i Børkop ved at børn og voksne kalder ham frem. Der serveres risengrød til alle fremmødte børn. Sted: Ved Brødhjørnet, Jernbanegade 9 B, 7080 Børkop
Kl. 10.30-11.30: Juledekorations-workshop for børn. Der er 12 pladser - tilmelding i Blomsterhuset Karetmagergården. Der er også mulighed for at købe en færdiglavet adventskrans eller købe en pose med materialer, så du kan lave den derhjemme. For de voksne vil der også være smagsprøve på varm øl. Pris kr. 50. Sted: Torvet, Ny Boder, 7080 Børkop
Kl. 11.30: Jul med Pyrus. Børkop Handel & Erhverv og Pyrus, alletiders julenisse, skyder julen i gang fra scenen i Børkop by. Hverken voksne eller børn kan modstå den lille jule-glade nisse, når han spiller luftguitar og vil have mere Ramasjang og Tjubang i den. Sted: kl. 11.30 på P-pladsen ved Søndergade/Vestergade, 7080 Børkop. Læs mere
Kl. 12-13: Juledekorations-workshop for børn. Der er 12 pladser - tilmelding i Blomsterhuset Karetmagergården. Der er også mulighed for at købe en færdiglavet adventskrans eller købe en pose med materialer, så du kan lave den derhjemme. For de voksne vil der også være smagsprøve på varm øl. Pris kr. 50. Sted: Torvet, Ny Boder, 7080 Børkop

1. december: Mød Julemanden i Egtveds butikker
Hent en kupon i en af butikkerne, lav en fin tegning og aflever den til julemanden. Så deltager du i lodtrækningen om fine gaver. Alle vindere får direkte besked
Tid og sted: kl. 11-13 i Egtved By

1. december: Julemandens ankomst til Vejle
Traditionen tro byder City Vejle og Vejle Kommune julemanden velkommen til Vejle, når han i år ankommer på Søndertorv. Den lange tur fra Grønland kan være uforudsigelig, så det er aldrig til at vide hvordan julemanden ankommer. Det kan være til lands, til vands eller i luften, men én ting er sikkert - programmet ser således ud:
Kl. 13.30: Julemanden ankommer på Søndertorv og derefter går turen gennem gågaden og ender på Rådhustorvet.
Kl. 14.00: Vejles borgmester overrækker byens nøgle til julemanden, vi danser om juletræet og synger et par sange. Derefter hjælpes vi ad med at tænde alle julelysene, mens julenisserne deler godter ud til alle de søde børn.
Læs mere

1.-2. december: Jul på Give-Egnens Museum
Årets juleudstilling handler om den søde ventetid. Bag hver låge i den store julekalender gemmer sig en juletradition, som man kan blive klogere på senere i juleudstillingen. Kom med på en rejse igennem julens mange gøremål. Besøg også julemandens magiske værksted. I weekenderne kan man desuden opleve levendegjorte udstillinger, det store julekagekaffebord og andre hyggelige juleaktiviteter.
Entré: Voksne kr. 40, pensionister/studerende kr. 30, børn gratis
Tid og sted: kl. 14-17 på Give-Egnens Museum, Donneruplundvej 2, 7323 Give
Læs mere

2. december: Mød Julemanden i Egtveds butikker
Hent en kupon i en af butikkerne, lav en fin tegning og aflever den til julemanden. Så deltager du i lodtrækningen om fine gaver. Alle vindere får direkte besked
Tid og sted: kl. 11-13 i Egtved By

2. december: Julehilsen til Grønland i DGI Huset Vejle
Traditionen tro danner DGI Huset rammen for fællesforeningen Inuits store, årlige arrangement: Julehilsen til Grønland. Deltagerne kan sende julehilsner hjem til familien på Grønland. Arrangementet begynder med gudstjeneste i Vor Frelsers Kirke kl. 11.30, hvor Grønlænderkoret Ikinngutigiit medvirker. I DGI Huset gæster folketingspolitiker, Aaja Chemnitz Larsen og Vejles byrådsmedlem, Morten Skovlund arrangementet. Der vil desuden være taler, korsang, sang og fællessalmer på programmet.
Entré: kr. 25-230
Tid og sted: kl. 11 – 23.30 i DGI Huset Vejle, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

2. december: Sildefrokost på Bindeballe Købmandsgård
Tag med til sildefrokost på Bindeballe Købmandsgård. Her vil være sild fra tønden tilberedt på forskellige måder. Hertil æg, karrysalat, rugbrød, smør og en øl. Der vil også være salg af julekranse, dekorationer og andre julespecialiteter. Tilmelding nødvendig – sidste tilmeldingsfrist 26. november.
Pris: kr. 135
Tid og sted: kl. 12.30 på Bindeballe Købmandsgård, Bindeballevej 100, 7183 Randbøl
Billetbestilling og yderligere information

2. december: Juleoptog og juletræstænding i Egtved
Egtved Handelsforening inviterer til stort julearrangement i Egtved.
Kl. 14: Juleoptog med Vejen Garden og Julemor og Julefar i hestevogn. Rute: Roberthus – Aftensang, Østergade (kort pause med musik foran Spejderloppen) - Kirkevej (kort pause med musik foran SuperBrugsen) - Aftensang - Roberthus.
Kl. ca. 15: Juletræet tændes, uddeling af juleposer og julemusik.
Tid og Sted: kl. 14 med start fra Roberthus, Tybovej 2, 6040 Egtved

2. december: Juletræstænding på Gorms Torv i Jelling
Jelling Turist- og Handelsstandsforening byder alle i Jelling og omegn velkommen til juletræstænding på Gorms Torv i Jelling.
Kl. 14: Boderne åbner. Du kan købe småkager, grillpølser, lokalt øl, gløgg, æbleskiver, saftevand, kaffe/the, popcorn og kandiseret æbler. Køb også hjælpekager fra Rotary og hør dem fortælle om deres arbejde. Der er skumfiduser og kiks til børnene, som kan varmes over det store bålfad.
Kl. 14.45: Velkomst ved JTHF s Formand Irene Uhrbrand
Kl. 14.50: Julemanden og hans nisser ankommer
Kl. 15: Tale ved borgmester Jens Ejner Christensen, der overlader tændingen af juletræet til Julemanden
Kl. 15.15: Sang og dans omkring det store Juletræ, med Julemanden og hans nisser
Kl. 15.45: Uddeling af slikposer til børn under 14 år, som har hjulpet Julemanden rundt om træet
Kl. 16: Julemanden drager hjem
Der er mulighed, for at købe sig til en tur i hestevognen.

5. december: Jul på Skyttehuset – Kabaret, revy og stort juleshow
Restaurant Skyttehuset slår dørene op til en munter aften med Kabaret, revy og stort juleshow: Jul i Skyttehuset. Her skal du helt sikkert med, hvis du er til kendte revyviser, kabaret som i de gamle dage og gode klassiske julesange. Jul i Skyttehuset er er top-underholdning med dygtige scenekunstnere. Du vælger selv om du vil opleve showet med eller uden spisning.
Entré: kr. 200-395
Tid og sted: fra kl. 18.30 på Restaurant Skyttehuset, Tirsbæk Strandvej 2, 7120 Vejle Ø
Billetbestilling og yderligere information

6. december: Juletræsfest i Hornstrup Sognegård
Kom med til Juletræsfest for små og store i Hornstrup Sognegård. Vi spiser risengrød, danser omkring juletræet, synger, får en julefortælling, drikker kaffe og spiser småkager. Om julenissen med den store sæk kigger forbi igen i år er ikke til at vide.
Entré: kr. 0-25. Tilmelding nødvendig.
Tid og sted: kl. 17.30 i Hornstrup Sognegård, Kirkebyvej 62, 7100 Vejle
Læs mere

6. december: Julesangaften med højskolesangbogen i DGI Huset Vejle
DGI Huset Vejle inviterer til fællessang med Højskolesangbogen. Fællessang er en kilde til glæde og værdi og julestemningen vil helt sikkert sprede sig til de der gæster dette hyggelige event. Programmet for aftenen starter med middag (skal forudbestilles). Herefter sangaften med indlagt kaffe-kage-pause. Der er 2 billettyper: (A) med kaffe og kage og (B) med middag, kaffe og kage.
Pris kr. 70-195
Tid og sted: kl. 18 i DGI Huset Vejle, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

6. december: Jul på Skyttehuset – Kabaret, revy og stort juleshow
Restaurant Skyttehuset slår dørene op til en munter aften med Kabaret, revy og stort juleshow: Jul i Skyttehuset. Her skal du helt sikkert med, hvis du er til kendte revyviser, kabaret som i de gamle dage og gode klassiske julesange. Jul i Skyttehuset er er top-underholdning med dygtige scenekunstnere. Du vælger selv om du vil opleve showet med eller uden spisning.
Entré: kr. 200-395
Tid og sted: fra kl. 18.30 på Restaurant Skyttehuset, Tirsbæk Strandvej 2, 7120 Vejle Ø
Billetbestilling og yderligere information

8. december: Julekørsel med dampveterantog fra Vejle til Grejsdalen
Få en nostalgisk oplevelse med dampveterantoget, når Sydjyllands Veterantog traditionen tro lader turen gå fra Vejle til Grejsdalen. I Grejsdalen sælger "Dalstedets Venner" juletræer og andet julegodt inden der køres tilbage til Vejle.
Pris: kr. 50 (kontant eller MobilePay). Billetter købes i toget.
Tid og sted: Kl. 10.20, 12.20 og 14.20 fra Vejle Banegård, Banegårdspladsen, 7100 Vejle
Læs mere

8. december: Mød Julemanden i Egtveds butikker
Hent en kupon i en af butikkerne, lav en fin tegning og aflever den til julemanden. Så deltager du i lodtrækningen om fine gaver. Alle vindere får direkte besked
Tid og sted: kl. 11-13 i Egtved By

8.-9. december: Jul på Give-Egnens Museum
Årets juleudstilling handler om den søde ventetid. Bag hver låge i den store julekalender gemmer sig en juletradition, som man kan blive klogere på senere i juleudstillingen. Kom med på en rejse igennem julens mange gøremål. Besøg også julemandens magiske værksted. I weekenderne kan man desuden opleve levendegjorte udstillinger, det store julekage-kaffebord og andre hyggelige juleaktiviteter.
Entré: Voksne kr. 40, pensionister/studerende kr. 30, børn gratis
Tid og sted: kl. 14-17 på Give-Egnens Museum, Donneruplundvej 2, 7323 Give
Læs mere

9. december: Julekørsel med dampveterantog fra Vejle til Grejsdalen
Få en nostalgisk oplevelse med dampveterantoget, når Sydjyllands Veterantog traditionen tro lader turen gå fra Vejle til Grejsdalen. I Grejsdalen sælger "Dalstedets Venner" juletræer og andet julegodt inden der køres tilbage til Vejle.
Pris: kr. 50 (kontant eller MobilePay). Billetter købes i toget.
Tid og sted: Kl. 10.20, 12.20 og 14.20 fra Vejle Banegård, Banegårdspladsen, 7100 Vejle
Læs mere

9. december: Mød Julemanden i Egtveds butikker
Hent en kupon i en af butikkerne, lav en fin tegning og aflever den til julemanden. Så deltager du i lodtrækningen om fine gaver. Alle vindere får direkte besked
Tid og sted: kl. 11-13 i Egtved By

9. december: Gammeldags Juletræsfest på Jelling Kro
Kom med til hyggelig juletræsfest på Jelling Kro. Der er dans og sang omkring det store træ, hvor godteposerne er gemt. Der er nissepiger og drenge og måske kan vi vække den gamle Julemand, som sover på Kroens gamle loft. Der kan købes gløgg m.m. Tilmelding nødvendig.
Pris: kr. 30 for børn under 12 år. Kr. 50 for voksne. Inkl. kaffe/the og saftevand.
Tid og sted: kl. 15 på Jelling Kro, Gormsgade 16, 7300 Jelling
Tilmelding og yderligere information

13. december: Lucia-optog i Børkop
Børkop Handels- og Erhvervsforening inviterer til Lucia-optog, hvor alle kan være med. Medbring et glas til lys. Efter optog gennem Børkop Midtby, serverer Børkop Handels- og Erhvervsforening varm kakao.
Tid og Sted: kl. 17 ved Apoteket, Ny Boder, 7080 Børkop

13. december: Lucia-optog på Vejle Å
Vejle Kajakklub afholder Lucia-optog. Klubbens medlemmer mødes og pynter deres kajakker. Mellem 17.00 og 17.30 ror de ad Vejle Å, fra Vejle Kajakklub mod Bryggen, hvor man kan se det hyggelige, lidt utraditionelle optog når de passerer.
Tid og sted: fra ca. kl. 17 fra Vejle Kajakklub, Stævnen 47, 7100 Vejle mod Bryggen, Søndertorv, 7100 Vejle
Læs mere

15. december: The Nisse Twins - juleforestilling på Vejle Bibliotek
Kan de to små nissetvillinger mon opføre sig ordentligt, eller ender det med kul i julesokken? Kan julemanden holde styr på de små spasmagere? Og hvem skal egentligt have den store julegave? Vær med til at sprede den gode julestemning med Uppercut Danseteaters juleforestilling, som helt sikkert vil sprede henrykkelse og hygge hos store og små. Forestilling for de 2-6 årige.
Pris: Børn 25 kr. / voksne gratis. Både børn og voksne skal have billet.
Tid og sted: kl. 10 på Vejle Bibliotek, Willy Sørensens Plads 1, 7100 Vejle
Læs mere

15. december: Mød Julemanden i Egtveds butikker
Hent en kupon i en af butikkerne, lav en fin tegning og aflever den til julemanden. Så deltager du i lodtrækningen om fine gaver. Alle vindere får direkte besked
Tid og sted: kl. 11-13 i Egtved By

15.-16. december: Jul på Give-Egnens Museum
Årets juleudstilling handler om den søde ventetid. Bag hver låge i den store julekalender gemmer sig en juletradition, som man kan blive klogere på senere i juleudstillingen. Kom med på en rejse igennem julens mange gøremål. Besøg også julemandens magiske værksted. I weekenderne kan man desuden opleve levendegjorte udstillinger, det store julekage-kaffebord og andre hyggelige juleaktiviteter.
Entré: Voksne kr. 40, pensionister/studerende kr. 30, børn gratis
Tid og sted: kl. 14-17 på Give-Egnens Museum, Donneruplundvej 2, 7323 Give
Læs mere

16. december: Mød Julemanden i Egtveds butikker
Hent en kupon i en af butikkerne, lav en fin tegning og aflever den til julemanden. Så deltager du i lodtrækningen om fine gaver. Alle vindere får direkte besked
Tid og sted: kl. 11-13 i Egtved By

18. december: Julesangens glæde i Mølholm Kirke i Vejle
Et efterhånden traditionsrigt og anderledes julesangsarrangement i Mølholm Kirke. Med fokus på at synge mange kendte salmer og en enkelt ny. Kl. 16.30: Julesang for børn og unge og familier og konfirmander og alle andre, hvor børnekor og pigekor medvirker. Kl. 17.15: Æbleskiver og hygge i kirken for alle. Gratis adgang.
Tid og sted: kl. 16.30 i Mølholm Kirke, Niels Skousvej 13A, 7100 Vejle
Læs mere 

20. december: Andens verdenskrig – Liva på jul i Vejle Musikteater
Café Livas flagskib, Jacob Morilds julekabaret, som i 2016 var nomineret til en Reumert er altid et tilløbsstykke med dens revsning af højtidens ulyksaligheder. Og hvad går julekabaretten så ud på? Jo – på absurd, sindssyg vis bores og dissekeres der i årets største traumatiske fællesskabstragedie – nemlig JULEN. Alt i alt bliver det en blanding af sort satire, crazy komik og musikalsk vanvid udsat for fire herrer i deres bedste alder – nemlig panikkens!
Entré: kr. 75 - 195
Tid og sted: kl. 19.30 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

22. december: Mød Julemanden i Egtveds butikker
Hent en kupon i en af butikkerne, lav en fin tegning og aflever den til julemanden. Så deltager du i lodtrækningen om fine gaver. Alle vindere får direkte besked
Tid og sted: kl. 11-13 i Egtved By

22. december: Vintersolhvervsfest i Jernalderlandsbyen i Vingsted
Årets hjul er endnu engang drejet en hel omgang, og fra det tiltagende mørke begynder vi at vende tilbage til længere og lysere dage. Mørkets magt over lyset synes altid, at have haft en særlig betydning for alle mennesker og samfund rundt omkring på jorden. Med udgangspunkt i oldtidens tro, kult og ritualer vil jernalderlandsbyen i Vingsted danne ramme om en stemningsfuld og højtidelig vintersolhvervsfest. Jernalderfolket byder ind til fortællinger omkring ildstedet i Stormandsgården, en stemningsfuld ceremoni ved søen og lidt god mad.
Pris: kr. 40-80
Tid og sted: kl. 15-18 i Jernaldermiljøet i Vingsted, Skyttevej 12, 7182 Bredsten
Læs mere

23. december: Mød Julemanden i Egtveds butikker
Hent en kupon i en af butikkerne, lav en fin tegning og aflever den til julemanden. Så deltager du i lodtrækningen om fine gaver. Alle vindere får direkte besked
Tid og sted: kl. 11-13 i Egtved By

29. december: Juleomvisning i satireudstillingen på Vejle Kunstmuseum
Ryst julesulet af kroppen med en god latter undervejs i Vejle Kunstmuseums særudstilling 'Lige til stregen. En satirisk jordomrejse'. Vi byder på karikaturer og spidse, humoristiske kommentarer til verdens begivenheder, som 60 fantastiske tegnere fra hele verden ser det. Nyd et gensyn med kendte og elskede danske tegnere. Gør nye bekendtskaber med tegnere fra lande så fjernt som Indien, Sydafrika og Iran.
Pris: kr. 50
Tid og sted: kl. 14 på Vejle Kunstmuseum, Flegborg 16-18, 7100 Vejle
Læs mere

31. december: Vejle Nytårsbad 2018
Vejle Nytårsbad gentager succesen  og inviterer vinterbadere til en festlig og frisk start på nytårsaften. Deltagere støtter samtidig op om et godt formål, da overskuddet fra billetsalget går til Make-A-Wish Ønskefonden, som støtter børn mellem 3-18 år i Danmark med livstruende sygdomme med henblik på at skabe håb, styrke og glæde. Medbring håndklæde og badetøj og gerne udklædning. Vejle Nytårsbad garanterer for koldt vand og efter en forfriskende dukkert er der champagne og kransekage.
Pris: kr. 50
Tid og sted: kl. 14 ved Albuen Strand, Tirsbæk Strandvej 22, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information 

Del denne side

Jul på Bindeballe Købmandsgård

Kom i julestemning på den flot pyntede historiske købmandsgård. Kaffe, kage og andet godt kan købes.
Periode: 01.11-23.12 - alle dage
Læs mere

"Palisadenisserne vender tilbage" på Kongernes Jelling

Oplev en SÆR udstilling på Kongernes Jelling, hvor den sande historie om Pallisadenisserne fortælles. Se bl.a. elefanthuerne gruppen brugte til deres hemmelige aktion, som satte store spekulationer i gang og tiltrak opmærksomhed fra både presse og myndigheder.
Periode: 10.11-22.12
Læs mere

Jul på Give-Egnens Museum

Dagligt: Årets juleudstilling handler om den søde ventetid. Bag hver låge i den store julekalender gemmer sig en juletradition, som man kan blive klogere på senere i juleudstillingen. Kom med på en rejse igennem julens mange gøremål. Besøg også julemandens magiske værksted. 
Periode: 01.12.18-06.01.19

Weekender: Levendegjorte udstillinger, det store julekage-kaffebord, juleaktiviteter og juleudstilling. Oplev de permanente udstillinger. Hedebondegården er gjort vinterklar og juleforberedelserne er i gang.
Periode: 01.12-16.12

Vægterne på juletur i Vejle

Vejles stemningsfulde vægtere synger sig gennem Vejles pyntede gader.
Rute: Søndertorv - Vestergade - Søndertorv
Periode: 1.-2., 8.-9. samt 15.-23.12. kl. 14-16

Skøjtebanen i Vejle

På Vejles populære udendørs skøjtebane i Mariaparken er der plads til udfoldelse. Skøjter kan lejes.
Periode: 01.12 - 17.02
Læs mere

Film i biografen

Læn dig godt tilbage i biografsædet og nyd filmene
Lido Biograferne, Vejle
Byens Bio, Jelling