Store danske navne og talentfulde lokale synger julen ind

Julekoncerter i Vejle

Store danske navne og talentfulde lokale synger julen ind

Julekoncerter i Vejle

Musik og sang hører julen til – også i Vejle, hvor store danske musikalske navne gæster byen for at sprede juleglæde. Gå ikke glip af julens og nytårets flotte koncerter.

21. november: Julekoncert med Caroline Henderson i Nørremarkskirken i Vejle (2 koncerter)
Julen kommer tidligt i år. I hvert fald hvis man kigger på Caroline Hendersons populære julekoncerter. Glæd jer til at opleve Danmarks jazzdiva nr. 1 i Nørremarkskirken i Vejle. Publikum kan forvente en fantastisk, stemningsfulde koncert med både gamle klassikere og julesange på repertoiret. På scenen får Henderson selskab af den anerkendte jazzpianist og sin musikalske ledsager gennem mange år Nikolaj Hess og den prisvindende guitarist og multikunstner Gustaf Ljunggren.
Entré: kr. 300
Tid og sted: kl. 17 og kl. 20 (udsolgt) i Nørremarkskirken, Moldevej 1A, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

24. november: Adventskoncert med Give Egnskor i Kulturhuset Give
Give Egnskor står for den festlige adventskoncert i Kulturhuset Give og deres repertoire er naturligvis inspireret af julens snarlige komme. Akkompagneret af pianist Mette Faber vil solist Regina Madsen fremføre værker med inspiration fra sit hjemland, Hvide Rusland. Der vil være mulighed for at købe en forfriskning.
Fri entré
Tid og sted: kl. 16 i Kulturhuset Give, Rådhusbakken 9, 7323 Give
Læs mere

25. november: Klassisk November - Børnenes Jul i Vejle Musikteater
Syng julen ind med familiekoncerten “Børnenes Jul”. Kom med til en julekoncert for hele familien, hvor der bliver sunget de bedste klassiske julesange for børn og voksne. Og så er der selvfølgelig plads til fællessang! Scenen fyldes med musikere fra Det Jydske Underholdnings Orkester, sangere fra koret Blueser og Ballader og et lille børnekor. Eftermiddagens sangsolist og fortæller er Tina Buchholtz og koncerten ledes af dirigent Vagn Egon Jørgensen. Gratis entré.
Tid og sted: kl. 15 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Læs mere

26. november: Julekoncert med Caroline Henderson på Domus i Vejle
Danmarks jazzdiva nr. 1 besøger igen Kunst & Kultur Højskolen. Ligesom forrige år kan du forvente en fantastisk, stemningsfuld koncert med både gamle klassikere og julesange på repertoiret. På scenen får Henderson selskab af den anerkendte jazzpianist og sin musikalske ledsager gennem mange år Nikolaj Hess og den prisvindende guitarist og multikunstner Gustaf Ljunggren.
Entré: kr. 275
Tid og sted: kl. 13.30 på Domus, Ved Sønderåen 1, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

27. november: Sissels Jul i Vejle Musikteater
Sissel Kyrkjebø fejrer jul i Vejle Musikteater. Sissel turnerer med et stjernespækket hold af musikere og sangere fra USA, England og Norge. Sammen vil de byde på en koncert, som spænder fra klassiske julesange til soul og gospel perler, sange som får julestemningen til at sænke sig over publikum.
Entré: kr. 395 - 495
Tid og sted: kl. 20.00 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

28. november: Jule- og adventskoncert i Løget Kirke
Løget Kirke tager hul på adventstiden med denne hyggelige adventskoncert. Sct. Nicolai Sogns kor synger julens og adventens traditionelle salmer og sange. Fri entré
Tid og sted: kl. 19.30 i Løget Kirke, Løget Store sal, Løget Center 2, 7100 Vejle
Læs mere

28. november: Julekoncert med Marie Carmen Koppel i Nørup Kirke
Julekoncert med Marie Carmen Koppel i Nørup Kirke. En julekoncert med Danmarks førende gospel- og souldiva er en oplevelse ud over det sædvanlige. Marie Carmen Koppel elsker blandt andet at synge sange fra hendes julealbum ”A Merry Little Christmas”, fx Silent Night og White Christmas.
Entré: kr. 215
Tid og sted: kl. 19.30 i Nørup Kirke, De Lichtenbergs Vej 32, 7182 Bredsten
Billetsalg og yderligere information

30. november: Julekoncert med Julie Berthelsen i Vejle Musikteater
Julie Berthelsen kommer til Vejle Musikteater med julekoncerten ”Nordstjerne”. Julie byder indenfor til en julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden. En intim og smuk vokalbaseret julekoncert, akkompagneret af hendes dejlige orkester samt hendes dygtige korsanger.
Entré: kr. 280
Tid og sted: kl. 20.00 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

1. december: Årets Danske Julekoncert med Jesper Lundgaard og Lene Siel i Vejle Musikteater
Jesper Lundgaard afholder traditionen tro Årets Danske Julekoncert. 2018 markerer Jesper Lundgaards 10-års jubilæumsturné med Årets Danske Julekoncert, og det fejres sammen med julegæsten Lene Siel. Julekoncerten er en livsglad fejring af danskernes fælles højtid. Jesper har valgt danske sange, som hvert år bliver sunget om juletræet den 24. december. Han vil også smukt fortolke engelske carols, julehits fra radioen, store highlights, og i fællesskab med alle i salen, vil tonerne fra Dejlig Er Jorden runge helt uden for teatrets vægge.
Entré: kr. 335 – 395
Tid og sted: kl. 16 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

2. december: “BØRN TO BE WILD” juleshow – “The Snow Must Go On” i Vejle Musikteater
I årets juleshow for børn bliver julens klassikere udsat for et lag rock(er)bank. December måneds travlhed, juleklicheer, ønsker, drømme og hang til hysteri får en omgang med rock-raketten, og din opfattelse af krybbespillet bliver nok aldrig den samme igen. Det er julestemning og rockballade med stor humor og professionelt udført rockmusik fra øverste hylde.
Entré: kr. 65 - 120
Tid og sted: kl. 11 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

2. december: Adventskoncert med Sct. Peders Ungdomskor i Mølholm Kirke
1. søndag i advent inviterer Mølholm Kirke til stemningsfuld julekoncert. Sct. Peders Ungdomskor fra Randers hører til i toppen blandt skandinaviske ungdomskor. Koret har i mange år deltaget i internationale korkonkurrencer og hver gang vundet medaljer. En flot adventskoncert med dygtige unge korsangere. Gratis entré.
Tid og sted: kl. 15 i Mølholm Kirke, Niels Skousvej 13 A, 7100 Vejle
Læs mere

3. december: Musikskolens Julekoncert i Gauerslund Kirke
Vejle Musikskole, Børkop-afdelingen, holder juleafslutningskoncert i Gauerslund Kirke. Julen markeres med en dejlig julekoncert som afspejler alt det eleverne lærer på musikskolen i løbet af året. Her er en perfekt anledning til at nyde julens musik i glade omgivelser. Kom glad og tag del i den hyggelige julestemning.
Fri entré.
Tid og sted: kl. 19 i Gauerslund Kirke, Kirkebakken 30, 7080 Børkop
Læs mere

4. december: Musikskolens Julekoncert i Give Kirke
Vejle Musikskole, Give-afdelingen, holder juleafslutningskoncert i Give Kirke. Julen markeres med en dejlig julekoncert som afspejler alt det eleverne lærer på musikskolen i løbet af året. Her er en perfekt anledning til at nyde julens musik i glade omgivelser. Kom glad og tag del i den hyggelige julestemning. 
Fri entré
Tid og sted: kl. 18.30 i Give Kirke, Præstevænget 2, 7323 Give
Læs mere

4. december: Stig Rossen Julekoncert i Vejle Musikteater
For fireogtyvende år i træk tager Stig Rossen ud på sin meget populære juleturné. Som altid byder Stig Rossen på et bredt repertoire af både danske og internationale juleklassikere og i år kan han præsentere Andrea Oehlenschlæger som gæstesolist. Andrea Oehlenschlæger har haft mange store oplevelser. Hun har sunget sammen med bl.a. The Antonelli Orchestra, Mads Langer, Simon Kvamm og ikke mindst, har hun optrådt for Dronning Margrethe.
Entré: kr. 395 - 455
Tid og sted: kl. 20 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

5. december: Julejazzkoncert med Neanders Jazzband i Grejs Kirke
Julejazzkoncerten med Neanders Jazzband bliver helt sikkert en swingende oplevelse med udgangspunkt i New Orleans stilen blandet med nyere ting fra rock'n roll perioden med et særligt Neander-touch. Deres kirkekoncerter er af en helt særlig art under mottoet "Fordi musikken skal være levende".
Entré: kr. 100. Tilmelding inden den 2. december til Jens Kristensen på mail: jenskr51@gm... eller på tlf. 2342 5294.
Tid og sted: kl. 19.30-20.30 i Grejs Kirke, Holtumvej 14, Grejs, 7100 Vejle
Læs mere

6. december: Julekoncert med Cantemus koret i Hover Kirke
Julen synges ind på smukkeste vis når Cantemuskoret giver julekoncert i Hover Kirke. Koret er et 4-stemmigt klassisk kor med ca. 45 sangere, hvis repertoire spænder fra renæssancemusik og helt frem til nutiden. Korets dirigent, Bente Valentin Jørgensen, har sammensat programmet til julekoncerten, som både omfatter gamle favoritter og nye værker. Gratis entré.
Tid og sted: kl. 19:30 i Hover Kirke, Hover Kirkevej 76, 7100 Vejle
Læs mere

6. december: Julekoncert med NORDSANG pigekor i Nørremarkskirken i Vejle
Julestemningen er i top når det Aarhusianske pigekor NORDSANG gæster Nørremarkskirken. Kom og lyt til et blandet repertoire af klassiske, danske, engelske og poppede julesange.
Entré: kr. 50.
Tid og sted: kl. 19.30 i Nørremarkskirken, Moldevej 1 A, 7100 Vejle
Læs mere

9. december: Julekoncert på Sandvad Sognegaard
Sandvad Sognegaard afholder julekoncert med Marie Cecillie Vinther og Marianne Vinther. Marie Cecilie og Marianne Vinther er mor og datter og som sanger og pianist er de gode til at levere unik og stemningsfyldt musik. Julekoncerten er inklusiv frokost og kaffe/kage.
Entré: kr. 219 inkl. gebyr
Tid og sted: kl. 12-16 på Sandvad Sognegaard, Vongevej 48, 7300 Jelling
Billetbestilling og yderligere information

9. december: Advents- og julekoncert i Søndermarkskirken i Vejle
Julen synges ind på smukkeste vis når alle sognets kor medvirker i Søndermarkskirkens traditionelle advents- og julekoncert. Efter koncerten serveres kaffe og æbleskiver i Søndermarkshuset (20 kr.).
Fri entré
Tid og sted: kl. 14 i Søndermarkskirken, Søndermarksvej 90, 7100 Vejle
Læs mere

9. december: Adventskoncert i Mølholm Kirke i Vejle
Mølholm Kirke slår dørene op til den traditionelle julekoncert med FDF-Brass Band og Mølholm Kirkes Pigekor. Flot og festlig julemusik opført af musikglade børn og unge og det bliver en rigtig dejlig eftermiddag med flotte messingklange og smukke pigestemmer. Gratis entré.
Tid og sted: kl. 15 i Mølholm Kirke, Niels Skousvej 13 A, 7100 Vejle
Læs mere

9. december: Julekoncert med Kurts Kor i Farre Kirke
Man kan ikke undgå at blive ramt af julestemning, når det herligt swingende Kurts Kor synger julen ind i Farre Kirke med skønne toner af kendte og mindre kendte julesange og melodier.
Fri entré
Tid og sted: kl. 19-21 i Farre Kirke, Kirkevej 4, Farre, 7323 Give
Læs mere

9. december: Julekoncert i Vor Frelsers Kirke i Vejle
Vor Frelsers Kirke byder velkommen til en festlig julekoncert med koret Choir Please fra Middelfart, Vor Frelsers Kirkes Ungdomskor, TUSS medlemmer og komponisten Hans Henrik Skieller. Publikum synger fællessalmer på festligste vis med de sædvanlige udsmykninger fra instrumenter. De to kor synger desuden anden fin julemusik sammen og hver for sig.
Tid og sted: kl. 19.30 i Vor Frelsers Kirke, Strandgade 2A, 7100 Vejle
Læs mere

10. december: Julekoncert med Bless the Day i Søndermarkskirken i Vejle
Vejles sprudlende gospelkor "Bless the Day" afholder traditionel julekoncert i Søndermarkskirken. Kom og se, om der er plads i år. Programmet er kendte julesalmer i gospeludgave, traditionelle julegospelsange og andre gospelsange. Fri entré.
Tid og sted: kl. 19.30 i Søndermarkskirken, Søndermarksvej 90, 7100 Vejle
Læs mere

10. december: Julekoncert med Jette Torp i Sct. Johannes Kirke i Vejle
FestiVejle og Sct. Johannes Kirke inviterer til julekoncert, hvor du kan forvente nærvær, intensitet og julestemning, når Jette Torp, akkompagneret af bl.a. guitar, fløjte, saxofon og cello, synger julen ind. Numrene er både hendes egne og fortolkninger af andres julesange. På repertoiret er der både klassiske julesalmer, engelske og amerikanske Christmas Carols samt danske og svenske julesange - kendte som mindre kendte.
Entré: kr. 100
Tid og sted: kl. 19.30 i Sct. Johannes Kirke, Boulevarden 7B, 7100 Vejle
Billetsalg og yderligere information

11. december: Juleknas og julekoncert med Midtjysk Kor i Thyregod Kirke
Midtjysk Kor vil på bedste traditionelle vis slå tonen an ved julekoncerten i Thyregod Kirke. Et af det 60 mands store kors varemærker er de traditionelle julesalmer og sange som altid vækker glæde hos publikum.
Tid og sted: kl. 19 i Thyregod Kirke, Grundtvigs Plads 2, Thyregod, 7323 Give
Læs mere

11. december: Musikskolens Julekoncert i Jelling Kirke
Vejle Musikskole, Jelling-afdelingen, holder juleafslutningskoncert i Jelling Kirke. Julen markeres med en dejlig julekoncert som afspejler alt det eleverne lærer på musikskolen i løbet af året. Her er en perfekt anledning til at nyde julens musik i glade omgivelser. Kom glad og tag del i den hyggelige julestemning.
Fri entré
Tid og sted: kl. 19 i Jelling Kirke, Thyrasvej 1, 7300 Jelling
Læs mere

13. december: Musikskolens Julekoncert i Øster Starup Kirke
Vejle Musikskole, Egtved afdelingen, holder juleafslutningskoncert i Øster Starup Kirke. Julen markeres med en dejlig julekoncert som afspejler alt det eleverne lærer på musikskolen i løbet af året. Her er en perfekt anledning til at nyde julens musik i glade omgivelser. Kom glad og tag del i den hyggelige julestemning. Der er gratis entré.
Tid og sted: kl. 19 i Øster Starup Kirke, Starupvej 40, 6040 Egtved
Læs mere

13. december: Julekoncert i Skibet Kirke
Skibet Kirkes traditionsrige julekoncert er i år med sangerinden Annemette Hess og trompetisten Jesper Riis, der akkompagneres af kirkens egen organist, Bjørn Elkjer og ikke mindst kirkens tre kor. Nyd et dejligt juleprogram sammensat af smukke danske salmer, engelske carols og instrumentale solistpræstationer.
Entré: kr. 50. Billetter kan købes i Kirkehuset den 22. og 29. november kl. 16-18 eller søndag den 9. december efter højmessen kl. ca. 11.30
Tid og sted: kl. 19.30 i Skibet Kirke, Skibetvejen 166, Skibet, 7100 Vejle
Læs mere 

16. december: Jule- og adventskoncert "De Ni Læsninger" i Mølholm Kirke
Oplev én af kirkens faste juletraditioner - en musikgudstjeneste med "De Ni Læsninger", med tekstlæsninger og sang. Her smukt opført af Mølholm Kirkes børne- og pigekor. Gratis entré.
Tid og sted: kl. 15 i Mølholm Kirke, Niels Skousvej 13A, 7100 Vejle
Læs mere

16. december: Jule- og jubilæumskoncert med Kordania Koret i Jelling Kirke
Julen synges ind på smukkeste vis, når Kordania Koret give julekoncert i Jelling Kirke. Koret, der har base i Jelling og oprindeligt er opstået omkring byens traditionsrige seminarium, fejrer i år 20 års jubilæum.
Entré: kr. 50. Billetter kan købes i Sognehuset, Gormsgade 19, 7300 Jelling
Tid og sted: kl. 15-16 i Jelling Kirke, Thyrasvej 1, 7300 Jelling
Læs mere

16. december: Julekoncert i Engum Kirke
Engum Kirke markerer 3. søndag i advent på hyggeligste vis, med julekoncert med alle kirkens kor samt sopran, Mai-Britt Skifter og pianist Runa Saaby.
Tid og sted: kl. 16-17 i Engum Kirke, Engumvej 118, Engum, Vejle Øst
Læs mere

16. december: Julekoncert med Concert Clemens i Løget Kirke i Vejle
Et af Danmarks dygtigste kor synger skønne julesalmer og -sange i Løget Kirke. Vokalgruppen Concert Clemens er et ambitiøst klassisk vokalensemble med hjemsted i Aarhus. Ensemblet blev stiftet i 1997 af dets nuværende dirigent, Carsten Seyer-Hansen, og består af 17 rutinerede sangere fra det aarhusianske kormiljø. Fri entré.
Tid og sted: kl. 20 i Løget Kirke, Løget Store sal, Løget Center 2, 7100 Vejle
Læs mere

17. december: Musikskolens Julekoncert i Thyregod Kirke
Vejle Musikskole, Give-afdelingen, holder juleafslutningskoncert i Thyregod Kirke. Julen markeres med en dejlig julekoncert som afspejler alt det eleverne lærer på musikskolen i løbet af året. Her er en perfekt anledning til at nyde julens musik i glade omgivelser. Kom glad og tag del i den hyggelige julestemning.
Fri entré
Tid og sted: kl. 18.30 i Thyregod Kirke, Grundtvigs Plads 2, 7323 Give
Læs mere

17. december: Musikskolens Julekoncert i Vor Frelsers Kirke i Vejle
Vejle Musikskole slutter sæsonen af med en festlig og afvekslende julekoncert for hele familien. Vejle Musikskoles elever og lærere stiller op i forskellige ensembler, kor og soloer, og fremfører også musik, hvor alle medvirker. Gratis entré.
Tid og sted: kl. 19.00 i Vor Frelsers Kirke, Strandgade 2A, 7100 Vejle
Læs mere

17. december: HESS - AC - HESS Julekoncert i Bygningen i Vejle
Når der år efter år er så store forventninger til netop denne konstellations december-koncert, så er det ikke fordi JIVE presser musikerne til noget som helst. Meeen det er jo snart jul, og vi håber jo, at “Vejle-drengene” vil spille nogle af de “hits”, som de har spillet tidligere år, fx årstids- og julesange og fællessang med publikum. Men altså, der er ingen garanti for noget. Musikerne har deres frihed og præsenterer også gerne nogle af de nye ting, de har gang i.
Entré: kr. 120
Tid og sted: kl. 19.30 i Bygningen, Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

18. december: Julekoncert med Kiki og Kamilla i Give Kirke
Sopranen Kiki Brandt synger julen ind i Give Kirke akkompagneret af pianist Kamilla Sørensen. De to solistuddannede musikere mødtes på det Det Fynske Musikkonservatorium og har spillet koncerter sammen i mere end 15 år. Kiki har siden 1997 bl.a. også sunget flere forestillinger på Den Fynske Opera, Aarhus Kammeropera og andre operaensembler i Danmark.
Tid og sted: kl. 19-21 i Give Kirke, Præstevænget 2, 7323 Give
Læs mere

18. december: Julesang og Messingklang i Vejle Musikteater
Det er første gang Vejleegnens Teaterforening kan byde velkommen til Den Jyske Opera og Prinsens Musikkorps, som 14 år i træk har lavet fælles julekoncerter. Koncertprogrammet rummer især gamle og nye danske og engelske toner for både kor og messingblæsere. Det er en tradition, at der er mulighed for, at publikum kan synge med på julesalmer i selskab med det store operakor og det prægtigt klingende messingensemble. Koncerterne dirigeres af Tecwyn Evans.
Entré: kr. 75 - 360
Tid og sted: kl. 19.30 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information 

21. december: Julekoncert ”Christmas Time” med Per Nielsen i Vor Frelsers Kirke i Vejle
Den folkekære stjernetrompetist Per Nielsen, gæster endnu engang Vor Frelsers Kirke, med en stemningsfuld julekoncert i ord og toner. Per Nielsen er elsket for sit fantastiske spil og sit gode sønderjyske humør, der kommer til udtryk i hans lune præsentation af musik og medvirkende. Med sig har han Jacob Trautner på klaver og Alexandru Radu på violin. Dørene åbnes en time før koncert.
Entré: kr. 215
Tid og sted: kl. 17 i Vor Frelsers Kirke, Strandgade 2A, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

5. og 6. januar: Nytårskoncert - Promenadeorkesteret "Lauseniana" Slyngelorkesteret i DGI Huset Vejle
Årets traditionsrige nytårskoncert med det altid veloplagte Promenadeorkester Lauseniana, måske bedre kendt som "Slyngelorkesteret", er igen klar til at skyde det nye år ind med bravour. Koncerterne prydes med solist Cassandra Lemoine og orkesteret opfører værker af bl.a. Francesco Sartori: Time to say goodbye, John Williams: Star Wars through the Years og Jacques Offenbach, Ouverture til operetten Orpheus I underverdenen. Den rutinerede kapelmester Jørgen Fuglebæk er dirigent og Jesper Rahbæk vil som konferencier binde koncerten sammen med anekdoter.
Entré: kr. 120-180
Tid og sted: Kl. 15 i DGI Huset, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

11. januar: Nytårskoncert med Odense Symfoniorkester i Vejle Musikteater
Wieneroperetten over dem alle, Den glade Enke af Franz Lehár i koncertopførelse, er Odense Symfoniorkesters nytårskoncert 2019 med et stjernehold af danske sangere. Forviklinger, flirteri, jalousi og den store kærlighed blandes med nogle af operettens mest populære toner, når orkestret spiller op som sad vi på Maxim’s. Glæd jer til Vilja-sangen, pavillonduetten og den skønne Enkevals.
Entré: kr. 170 - 455
Tid og sted: kl. 19.30 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

Del denne side