Store danske navne og talentfulde lokale synger julen ind

Julekoncerter i Vejle

Store danske navne og talentfulde lokale synger julen ind

Julekoncerter i Vejle

Musik og sang hører julen til – også i Vejle, hvor store danske musikalske navne gæster byen for at sprede juleglæde. Gå ikke glip af julens og nytårets flotte koncerter.

22. december: Årets Julekoncert med Helge Engelbrecht i Vor Frelsers Kirke i Vejle
Årets Julekoncert i Vor Frelsers Kirke er i år med Helge Engelbrecht og Mariehavens Juleorkester. "Den nat af alle nætter" hedder julekoncerten, som både indeholder nye salmer og sange, men også udgaver af mere kendte og traditionelle julesange og salmer på både dansk og engelsk, som publikum får lejlighed til at synge med på. Det bliver en både smuk og stemningsfuldt julekoncert.
Entré: kr. 220
Tid og sted: kl. 20 i Vor Frelsers Kirke, Strandgade 2.a, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

5. januar: Odense Symfoniorkesters festlige Nytårskoncert i Vejle Musikteater
Der er fejende wienervalse, virtuose koloraturer og smægtende barytontoner på programmet, når Odense Symfoniorkester indleder 2018 med sin festlige nytårskoncert. Strauss-dynastiets evigt unge valse, polkaer og galopper står i centrum, tilsat vor egen H.C. Lumbye og suppleret med skønsang fra operetternes metropol. Tre skønne kunstnere står i front – Den tyske dirigent Wolfgang Wengenroth leder orkestret, mens Guido Paevatalu er både konferencier og solist. Ved sin side har han sopranen Elsebeth Dreisig.
Entré: kr. 290 - 455
Tid og sted: Kl. 19.30 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

6. og 7. januar: Nytårskoncert - Promenadeorkesteret "Lauseniana" Slyngelorkesteret i DGI Huset Vejle
Årets traditionsrige nytårskoncert med det altid veloplagte Promenadeorkester Lauseniana, måske bedre kendt som "Slyngelorkesteret", er igen klar til at skyde det nye år ind med bravour. Koncerterne prydes med solist Frederik Rolin og orkesteret opfører værker fra filmen "Top Hat" af bl.a. Nacio Herb Brown med Singin' in the Rain og så lægges der op til at synge med på Sommer i Tyrol. Den rutinerede kapelmester Jørgen Fuglebæk er dirigent og Jesper Rahbæk vil som konferencier binde koncerten sammen med anekdoter.
Entré: kr. 120-180
Tid og sted: Kl. 15 i DGI Huset, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle 
Billetbestilling og yderligere information

11. januar: Nytårskoncert med Curtis Stigers & DR Big Band i Vejle Musikteater
Oplev verdensstjernen Curtis Stigers med DR Big Band i Vejle Musikteater. Der er lagt op til en unik oplevelse, når den verdenskendte jazz- & popsanger, saxofonist, guitarist, hitmager og sangskriver, Curtis Stigers, er solist sammen med et af verdens bedste big bands - DR Big Band.
Entré: kr. 300 - 450
Tid og sted: Kl. 20 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

20. januar: Nytårskoncert med Bodil Jørgensen og Prinsens Musikkorps i Skibet Hallen
Skibet Event kickstarter det nye år med en festlig nytårskoncert med Bodil Jørgensen og Prinsens Musikkorps. Publikum er garanteret et forrygende musikalsk show, der får det hele til at swinge, til velkendte toner og krydret med monologer og anekdoter.
Pris: kr. 250
Tid og sted: kl. 19.30 i Skibet Hallen, Jennumvej 20, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

Del denne side