Store danske navne og talentfulde lokale synger julen ind

Julekoncerter i Vejle

Store danske navne og talentfulde lokale synger julen ind

Julekoncerter i Vejle

Musik og sang hører julen til – også i Vejle, hvor store danske musikalske navne gæster byen for at sprede juleglæde. Gå ikke glip af julens og nytårets flotte koncerter.

5. og 6. januar: Nytårskoncert - Promenadeorkesteret "Lauseniana" Slyngelorkesteret i DGI Huset Vejle
Årets traditionsrige nytårskoncert med det altid veloplagte Promenadeorkester Lauseniana, måske bedre kendt som "Slyngelorkesteret", er igen klar til at skyde det nye år ind med bravour. Koncerterne prydes med solist Cassandra Lemoine og orkesteret opfører værker af bl.a. Francesco Sartori: Time to say goodbye, John Williams: Star Wars through the Years og Jacques Offenbach, Ouverture til operetten Orpheus I underverdenen. Den rutinerede kapelmester Jørgen Fuglebæk er dirigent og Jesper Rahbæk vil som konferencier binde koncerten sammen med anekdoter.
Entré: kr. 120-180
Tid og sted: Kl. 15 i DGI Huset, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

11. januar: Nytårskoncert med Odense Symfoniorkester i Vejle Musikteater
Wieneroperetten over dem alle, Den glade Enke af Franz Lehár i koncertopførelse, er Odense Symfoniorkesters nytårskoncert 2019 med et stjernehold af danske sangere. Forviklinger, flirteri, jalousi og den store kærlighed blandes med nogle af operettens mest populære toner, når orkestret spiller op som sad vi på Maxim’s. Glæd jer til Vilja-sangen, pavillonduetten og den skønne Enkevals.
Entré: kr. 170 - 455
Tid og sted: kl. 19.30 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

Del denne side