Gå til indhold
Juleeventyr i skoven med natureventyr

Tag på juleeventyr i naturen

Foto: Natureventyr

Vejle har fået et julenatureventyr i Dyrehaven, som I kan tage på fra 27. november frem til 29. december 2022. Der er garanti for julehumør og motion på turen. 

For mange danskere er jul lig med samvær og gode fortællinger. Dét kan man få i med natureventyret Dyrehaven i Vejle, hvor der i år vil udspille sig et vaskeægte juleeventyr. 

Frem til den 29. december kan du tage under armen og tage på eventyret ’Akiko og den hvide hjort’. Hjælp med at redde Rudolf, som er blevet væk i en snestorm – han er sidst set i netop Dyrehaven.

Via appen ’Natureventyr’, som kan hentes i appstore, bliver man guidet ude på ruten. Bemærk, at ruten egner sig til barnevogne og kørestole.

Besøg også gerne de fire eksisterende eventyr i Gødding Skov, Rørbæk Sø, Vingsted Jernaldermiljø og Holtser Hage, som stadig kan benyttes.

Læs mere om de fire natureventyr på www.vejle.dk/borger/oplev-og-fritid/mest-for-boern/natureventyr/.

Alle eventyr er skabt i et samarbejde mellem VisitVejle, Vejle Bibliotekerne, Bosætningsguiden, Teknik & Miljø og Bevæg dig for livet i Vejle Kommune for at give børnefamilier nye sjove muligheder for at komme ud og bevæge sig i naturen.

Del dine oplevelser fra Vejle: