©  Foto:

Bindeballe Købmandsgård – teltplads og shelters

Naturlejrpladsen med teltplads og shelters ligger på en stor græsplæne bag Bindeballe Købmandsgård. Her er der plads til 10 telte, og der er opstillet 2 shelters hver med plads til 3-4 personer. På pladsen er der 2 bålpladser, bålhytte med grill og borde/bænke.

Bag ved Købmandsgården er der opført 2 shelters til 3-4 personer samt et mindre shelter til 2 personer. I forlængelse af naturlejrpladsen er der 3 mindre hytter til udlejning. Desuden er der to pladser til autocampere, samt lille teltplads med bålhytte og bålplads. Brænde kan købes i købmandsgården til kr. 40 pr. sæk. Brænde må også sankes eller medbringes.

Der er adgang til vand, toilet og bad i købmandsgårdens baggård. Du kan købe kaffe, vand, boller og kage i ”Kaffehuset”.

Bindeballe Købmandsgård er grundlagt i 1897, samtidig med at Vejle-Vandel Jernbanen blev åbnet. Købmandsgården fungerer stadig som en gammeldags blandet landhandel og rummer desuden Danmarks største købmandsmuseum. Det gamle jernbanespor er i dag omdannet til den attraktive cykel- og vandrerute, Bindeballestien – en næsten bilfri og flad zone fra Vejle til Bindeballe og videre til Billund.

Beliggenhed
Naturlejrpladsen ligger bag Bindeballe Købmandsgård på Bindeballestien (regionalrute 36) og ca. 2 km fra Hærvejen (nationalrute 3).

Booking
Overnatning på naturlejrpladsen koster kr. 50 pr. person pr. døgn, børn kr. 25. Strøm kr. 30 pr. døgn. Det anbefales at booke shelterne forud. Booking kan ske ved telefonisk henvendelse til Bindeballe Købmandsgård.