VisitVejle

Boat Trip Rental

Glæd dig til en uforglemmelig oplevelse på vandet med dem du holder af. At befinde sig på vandet giver en følelse af frihed. Det vil du særligt opleve med vores tenderbåde, hvor du er kaptajn på egen båd. Du vil opleve Vejle Fjord fra en helt ny side, mens du selv bestemmer rute og tempo. Det er nemt og ligetil.

Alle kan sejle vores tenderbåde, de kræver hverken certifikat eller speedbådskørekort. Vores koncept er superenkelt. Du booker dit boat trip online på www.boattrip.dk, hvorefter du så vil modtage en besked med en instruktionsvideo, som viser hvordan bådene sejles. Inden din sejltur starter, vil du blive mødt af en instruktør ved bådene, og ham kan du stille alle de spørgsmål du vil.

Vores fabriksnye tenderbåde er designet med et picnicbord i midten, der indbyder til at nyde god mad og drikke i det fri. I kan selv medbringe mad- og drikkevarer ombord. Bådene er også udstyret med kaleche, så du kan sidde tørt og godt hvis der skulle komme en lille regnbyge.

Introrabat - Spar 20% på dit første boat trip
Er du helt ny kunde og har du endnu ikke prøvet vores tenderbåde, så kan du spare 20% på din første sejlads. Book online og brug rabatkoden "introrabat21", så kvitterer vi helt automatisk med din introrabat.

Vejrgaranti – kun forsvarlig sejlads
Har du booket tid og er usikker på om vejret tillader forsvarlig sejlads, så bare rolig. Hvis ikke vejret tillader en forsvarlig sejlads på det planlagte tidspunkt, så flytter vi naturligvis helt automatisk din aftale og aftaler et nyt tidspunkt, som passer dig.

Betaling og tidsbestilling
Bådene leveres fuldt optanket og skal afleveres med en fuld tank. Havnen er ubemandet, så du skal bestille tid og foretage din betaling online med kort eller mobilepay via vores bookingsystem.

Hvis du ikke har mulighed for at bestille tid og betale online, men i stedet ønsker at betale kontant, så bedes du kontakte os, så vi kan lave en manuel booking til dig. Det vil være muligt at betale kontant til instruktøren. Vi accepterer både danske kroner og euro. (Du skal medbringe det nøjagtige beløb, da instruktøren ikke har mulighed for at give dig byttepenge.)