Gå til indhold
©  Foto:

DYSTOPIA Haunted House - DARK MATTER

Besøg horrorlabyrinten, Dystopia Haunted House, hvor gæster i små grupper af 2 til 3 personer skal navigere igennem skræmmende rum og mørke gange i en form for interaktiv totalteater med skuespillere i kostume og makeup, kombineret med speciel designet lyd, lys, installationer og praktiske effekter.

Covid-19
Dystopia ønsker at labyrintens gæster får en sikker og tryg oplevelse og eventen følger naturligvis myndighedernes retningslinjer ift. afstand og hygiejne. Nærmere info om Covid-19 tryghedstiltag kan læses her

Årets tema: Dark Matter
Ved deres tidligere forskningscenter har The GOVERNMENT opdaget en portal til en anden verden. Ud af portalen flyder en tyk, sort substans, som forskerne har døbt Dark Matter. Substansen virker næsten levende og alt hvad den rører bliver forvrænget, som en blanding af aldring og ætsning. Forsøg på at sende mennesker eller droner igennem portalen har slået fejl og mennesker oplever absurde vrangforestillinger og horrible hallucinationer, hvis de rører ved substansen.

For The GOVERNMENT er det en top-prioritet at få inddæmmet og finde ud af hvad Dark Matter består af, hvor det kommer fra og vigtigst af alt: hvordan man stopper det. Alle forsøg har indtil nu slået fejl. En del af den intensiverede indsats er at rekruttere nye medlemmer til deres Biohazard Containment Taskforce. Rekrutterne bliver uddannet i håndteringen af farlige substanser og beskyttelse imod disse.

Forhåbningen er nu, at de er klar til mødet med Dark Matter...