Gå til indhold
©  Foto:

DYSTOPIA Haunted House - Psychosis

Besøg horrorlabyrinten, Dystopia Haunted House, hvor gæster i små grupper af 3 til 5 personer skal navigere igennem skræmmende rum og mørke gange i en form for interaktiv totalteater med skuespillere i kostume og makeup, kombineret med speciel designet lyd, lys, installationer og praktiske effekter.

Årets tema: Psychosis. Dette års fortælling er bygget op omkring det fiktive medicinalfirma, HopeWell Labs. Hopewell Labs har udviklet det biokemiske medikament B.L.I.S.S. (Bio-Luminescent Inhibitor of Scare Stimuli), som skulle fjerne følelsen af frygt i enhver situation. Medikamentet, som er en form for ‘frygt-vaccine’, skal nu indgå i det næste teststadie: kliniske forsøg på mennesker. HopeWell Labs inviterer derfor forsøgspersoner til at deltage i en række tests, hvor man placeres i uhyggelige og angstfremkaldende situationer. Tidligere dyreforsøg på makak-aber har dog vist bivirkninger, som kan betegnes som 'kroniske psykoser'. Dette har dog ikke stoppet HopeWell Labs, som er fast besluttet på at påbegynde menneskeforsøg i deres stræben efter at muliggøre en optimeret version af mennesket.

Booking: Oplevelsen bookes via DYSTOPIAs hjemmeside. Her vælges dato samt hvor uhyggelig oplevelsen skal være. Der kan vælges mellem Scary, Intense og Extreme (kun for 1-2 personer). Prisen varierer fra 295 kr. til 445 kr. 

HORROR RUN 2022: Lørdag d. 13. august 2022 afholdes Horror Run i Mørkedalen i Vejle. De modige deltagerne i Horror Run kan vælge mellem at krydse en udfordrende 5 km rute gennem skoven, eller en lettere 1 mile (1,6 km) i gå tempo, mens de undviger monstre og zombier for at komme i mål med livet i behold! Horror Run er en oplevelse som garanterer dig et godt gys. Oplevelsen er på dansk. 

Booking og yderligere information om løbet kan findes her.