Gå til indhold
©  Foto:

Grejsdalsløbet

Grejsdalsløbet, Danmarks hårdeste motionscykelløb. På trods af denne hårdtslående titel er Grejsdalsløbet faktisk et motionscykelløb for alle.

Glæd dig til Grejsdalsløbet 2023. Nedenfor er beskrivelse af løbet 2022.

Du kan deltage i 4 forskellige distancer. Én på 26 kilometer, hvor det også er tilladt at deltage på el-cykel. Én på 90 kilometer, som henvender sig til rytteren, der er forholdsvis ny inden for bakkeløb. Én på 120 kilometer, der henvender sig til motionisten med forårstræningen på plads, og til sidst ’Forårsklassikeren’ på 220 kilometer. Denne rute er den ultimative udfordring selv for veltrænede og rutinerede ryttere. Mållinjen for denne ruten ligger på toppen af en af Vejles største stigninger, Gl. Kongevej, med en max stigning på 19,10 %.

Løbet afvikles i terrænet rundt om Vejle og byder på en perlerække af varierende oplevelser. Ruterne løber gennem forårsklædte skove og snor sig gennem den smukke Vejle Ådal, og giver muligheder for en stor cykeloplevelse for motionister på ethvert niveau.

Grejsdalsløbet Gravel byder på en 75 kilometer lang gravel-rute igennem Vejle og omegns istidslandskab.

Alle oplysninger om arrangementerne kan findes på løbets hjemmeside, hvor også tilmeldingen foretages: www.grejsdalsloebet.dk

Del dine oplevelser fra Vejle: