Grejsdalsløbet

Glæd dig til den 8.-9. maj 2021, hvor Grejsdalsløbet igen afholdes. Det nye program er endnu ikke på plads, men se sidste års spændende program nedenfor.

Grejsdalsløbet, Danmarks hårdeste motionscykelløb. På trods af denne hårdtslående titel er Grejsdalsløbet faktisk et motionscykelløb for alle.

Du kan deltage i 4 forskellige distancer. Én på 38 kilometer, hvor det også er tilladt at deltage på el-cykel. Én på 85 kilometer, som henvender sig til rytteren, der er forholdsvis ny inden for bakkeløb. Én på 140 kilometer, der henvender sig til motionisten med forårstræningen på plads, og til sidst ’Forårsklassikeren’ på 210 kilometer. Denne rute er den ultimative udfordring selv for veltrænede og rutinerede ryttere. Mållinjen for denne ruten ligger på toppen af en af Vejles største stigninger, Gl. Kongevej, med en max stigning på 19,10 %.

Løbet afvikles i terrænet rundt om Vejle og byder på en perlerække af varierende oplevelser. Ruterne løber gennem forårsklædte skove og snor sig gennem den smukke Vejle Ådal, og giver muligheder for en stor cykeloplevelse for motionister på ethvert niveau.

Som noget nyt blev gravel introduceret til Grejsdalsløbet i 2019, og der blev for første gang kørt en 100 kilometer lang gravel-rute igennem Vejle og omegns istidslandskab.

Alle oplysninger om arrangementerne kan findes på løbets hjemmeside, hvor også tilmeldingen foretages: www.grejsdalsloebet.dk