Hotel Bredehus

Foto: Hotel Bredehus
Overnatning
Hoteller
Hotel Bredehus er et lille, nyrenoveret landsbyhotel beliggende ved Bredsten, midt i den smukke Vejle Ådal. Omgivet af skøn natur skaber vi afslappende rammer, således at alle føler sig velkomne og ”hjemme”.
Adresse

Kirkegade 25

7182 Bredsten

Kontakt

E-mail:kontakt@hotel-bredehus.dk

Telefon:88821666

Hotel Bredehus har 17 værelser, hvoraf nogle kan konverteres til familieværelser med plads til 2 voksne og 2 børn. Derudover 2 små ferielejligheder, festlokaler, bar og restaurant. Med kort afstand til Billund Lufthavn, Legoland, Lalandia, Givskud Zoo, Hærvejen, Vejle og Kolding er hotellet en god base for ferie på Vejle-egnen.

Hotellet er meget børnevenligt med stor have til boldspil og med gynger, klatrestativer og professionelle trampoliner i haven.

Hotellets restaurant er minimalistisk indrettet og serverer gastronomi af høj standard hver aften – herunder populære husmandsretter. I juli måned, hvor mange turister gæster hotellet, tilbydes sommerbuffet til både børn og voksne. Alle overnatninger er inkl. morgenbuffet. Ved forudbestilling er køkkenet leveringsdygtig i sandwiches to-go, som især vandre- og cykelturisterne har taget godt imod.  

På Hotel Bredehus forenes afslappet hygge med professionelt branchekendskab, og det er derfor muligt at skabe de perfekte rammer for gæsternes besøg.

Adresse

Kirkegade 25

7182 Bredsten

Facilities

Bar

Dobbeltværelse: DKK 750 - 1500

Kapacitet: Senge (56)

Internetadgang

Mødefaciliteter

Parkeringsplads for busser

Restaurant

WiFi

Åbent hele året

Følg på:

Relaterede produkter

Opdateret af: