©  Foto:

Munkebjerg - teltplads

Teltpladsen ved Munkebjerg er placeret på en græseng i skovkanten ved Ibæk Strandvej ved Vejle Fjord. Der er plads til 5 telte. På pladsen er der grillplads. Der bliver jævnligt fyldt op med brænde i brændeskuret.

Overfor teltpladsen er der i perioden 1. juni - 15. september toiletter, badebro og iskiosk ved Ibæk Strand. Der er desuden en naturlegeplads.

Langs sydsiden af Vejle Fjord strækker Munkebjergskovens stejle skrænter sig. Den meget kuperede tur ad skovens stier, belønnes med en frodig vegetation og smukke udsigtspunkter. I klart vejr er det muligt at se Ejer Bavnehøj mod nord. Det er typisk i Munkebjergskoven, at Danmarks første bøge springer ud. 

Beliggenhed
Teltpladsen ligger ved Ibæk Strandvej på Østkystruten (nationalrute 5) på sydsiden af Vejle Fjord, ca. 4 km øst for Vejle. Tilkaldetaxi 18 kører få gange dagligt i sommermånederne (uge 27-32). Kun hverdage og til almindelig trafiktakst.

Booking
Overnatningen er gratis. Pladsen passes af Vejle Kommune. Har du spørgsmål til overnatningsstedet kan du kontakte udeliv@vejle.dk.