Gå til indhold
©  Foto:

Restaurant Vedelsborg

Vedelsborg byder velkommen i historiske lokaler med en hyggelig og intim atmosfære. Menuen bygges på de bedste danske sæsonråvarer og vinen er nøje udvalgt at restaurantens dygtige sommelier.

Køkkenchef Frederik Schmidt og sommelier Zouhaier Amara er teamet bag Vedelsborg. De arbejder passioneret for at præsentere restaurantens gæster for dejlige vine samt innovative, spændende retter, der stadig respekterer den danske madtradition.

Restauranten er også vært for forskellige begivenheder. Heriblandt vinsmagninger, større selskaber og spændende tema-aftener med mulighed for at opleve smage fra forskellige regioner og lande.

Huset, hvor restaurant Vedelsborg ligger i, er tegnet af Arkitekt Frits Jensen og stod færdigt i marts 1908. Den første ejer af restauranten Vedelsborg hed I.C. Christensen. Sidenhen har stedet været igennem mange hænder og skiftede i 1941 status fra restauration til værtshus. Stedet forblev værtshus frem til 1996, hvor Bo Engelbrecht og hans hustru, Marie, skiftede stilen tilbage til restauration. I 2000 blev restauranten overtaget af Brian Laugesen. Han lagde stilen som blev videreført af Michael Bøgild & co. i 2004 og som var startskuddet til den restaurant, Vedelsborg er i dag.

Del dine oplevelser fra Vejle: