Shopping

Få en unik shoppingoplevelse i Vejle. En særlig hyggelig handelsby med hundredvis af kendte kædebutikker og spændende specialbutikker. Gå på opdagelse i gågaden og i de små charmerende sidegader og gårdmiljøer. Tag et frikvarter fra byens puls og træd ind i en atmosfærefyldt verden af kunst i mange former og stilarter. Gå heller ikke glip af gårdbutikkerne i idylliske omgivelser med lokalt fremstillede produkter, specialiteter og unika kunsthåndværk. Eller giv dig selv en øl-, vin og whiskyoplevelse i særklasse på de lokale destillerier og mikrobryggerier.

Shopping i Vejle

Shopping i Vejle

Shopping i Danmarks Mest Servicemindede Handelsby er hundred-vis af kendte kædebutikker, spændende citycentre, charmerende gårdmiljøer med specialbutikker og kulinariske pusterum.

Hopballe Mølle

Gårdbutikker, markeder og Tour de Smag

Få et frikvarter i de hyggelige gårdbutikker. I idylliske omgivelser kan du købe lokalt fremstillede specialiteter, kunsthåndværk og unika brugskunst. Eller tag på en Tour de Smag blandt de lokale råvarer.

Fary Lochan Destilleri

Destillerier

Få en whiskyoplevelse i særklasse på de lokale destillerier. På en rundvisning kan du komme helt tæt på produktionen af kvalitetsbryggen.

Galleri Søhuset

Gallerier og kunsthåndværkere

Oplev kunst i lange baner, former og stilarter udstillet i spændende omgivelser. Eller følg tilblivelsen af unikke kunstværker i de arbejdende værksteder.