Shopping

Få en unik shoppingoplevelse i Vejle, der igen er kåret som Danmarks Bedste Handelsby, og ikke uden grund. Vejle er en helt særlig hyggelig handelsby med hundredvis af kendte kædebutikker og spændende specialbutikker. Gå på opdagelse i gågaden, i Citycenter Bryggen og i de små charmerende sidegader og gårdmiljøer. I de mindre byer Børkop, Egtved, Give og Jelling finder du også gode shoppingmuligheder. I delikatessebutikkerne og gårdbutikkerne kan du købe lokalt fremstillede produkter og specialiteter.

Shopping i Vejle

Shopping i Vejle

Shopping i Danmarks Bedste Handelsby er hundredvis af kendte kædebutikker, spændende citycentre, charmerende gårdmiljøer med specialbutikker og kulinariske pusterum.

City Vejle

City Vejle

City Vejle giver dig mere end 300 kendte kædebutikker og spændende specialbutikker at vælge imellem. Du finder dem i hjertet af byen langs én af Danmarks hyggeligste gågader.

Citycenter Bryggen

Citycenter Bryggen

I Bryggen finder du mange spændende butikskoncepter. Et attraktivt udvalg af butikker i 2 etager, caféer og Kvickly byder dig velkommen med spændende varer, forførende farver og fristende nyheder.

Haughus Gods, Antik og Kræmmermarked

Markeder, antik og lopper

Her er både mulighed for at møde masser af glade kræmmere og gøre en god handel inden for antik, retro, vintage, design, møbler, brugskunst og meget mere.

Danmark og Norden

Design

Hos Butik Danmark & Norden finder du et stort udvalg af unikke kvalitetsprodukter fra designere, der hver især brænder for deres produkt.

Kræs & Miss it

Tøj og accessoires

Hos Kræs og Miss It kan du opleve en verden af forkælelse - fra dametøj, sko og accessoires til boligindretning, spaprodukter, delikatesser og gaver.

Fary Lochan Destilleri

Øl-, vin- og spiritusproducenter

Få en øl-, vin og spiritusoplevelse i særklasse på mikrobryggeriet, vingården og destilleriet. På en rundvisning kan du komme helt tæt på produktionen, og så kan du selvfølgelig købe de gyldne dråber.

Hopballe Mølle

Gårdbutikker

Få et frikvarter i de hyggelige gårdbutikker. I idylliske omgivelser kan du købe lokalt fremstillede specialiteter, kunsthåndværk og unika brugskunst.