Wellness

Wellness i Vejle er sanselig sundhed og ultimativ velvære for krop og sjæl på et højt niveau. Det handler om tempererede spa-bade, fugtige mudder-masker, lune lavasten, sund og lækker gourmet, fysisk udfoldelse og mental afslapning i smukke omgivelser. Hiv stikket ud en dag eller tre og besøg de eksklusive spa- og wellnesshoteller, shop i de hyggelige gader, nyd den smukke natur og forkæl dine smagsløg med gastronomiske oplevelser baseret på lokale kvalitetsråvarer. 

Hotel Vejlefjord

Spahoteller ved Vejle Fjord

Som noget helt unikt kan du nyde ultimativ forkælelse på indtil flere eksklusive spa- og wellnesshoteller ved Vejle Fjord. Det er sundhed og velvære på et højt internationalt niveau.

Play Video

Sundhed og velvære ved Vejle Fjord

Livet leves på og ved Vejle Fjord. Det handler om at have det godt – både indeni og udenpå. Mulighederne for at dyrke sundhed og velvære i smukke rammer ved Vejle Fjord er uanede.

Fårup Sø

I naturen

Der er ikke sparet på naturen i Vejle. Med fjorden som omdrejningspunkt er byen indhyllet i skove, bakker, dale og strande, som både inviterer til fysisk aktivitet og mental afslapning.

Hopballe Mølle

Gårdbutikker, markeder og Tour de Smag

Få et frikvarter i de hyggelige gårdbutikker. I idylliske omgivelser kan du købe lokalt fremstillede specialiteter, kunsthåndværk og unika brugskunst. Eller tag på en Tour de Smag blandt de lokale råvarer.

Shopping i Vejle

Shopping i Vejle

Shopping i Danmarks Mest Servicemindede Handelsby er hundred-vis af kendte kædebutikker, spændende citycentre, charmerende gårdmiljøer med specialbutikker og kulinariske pusterum.