Bølgen i Vejle
Kvinde med udsigt fra skybar på Zleep Hotel i Vejle

Samarbejde med erhverv og netværk

Foto:Knapek photography&Knapek Photography

Sådan arbejder vi

I VisitVejle arbejder vi aktivt på at gøre turismen i Vejle området spændende, inkluderende og selvfølgelig så bæredygtig som mulig. Vi sætter en ære i at være til stede lokalt, og at være i dialog med de lokale turismeaktører, så vi skaber en positiv udvikling sammen. 

Vores mål er, at turismen i Vejle området bliver så bæredygtig som muligt - vel vidende, at arbejdet med bæredygtighed aldrig stopper, men er en evig proces. Som en del af dette mål ligger også, at turismen skal være tilgængelig for alle, uanset turistens forudsætninger, skal der være muligheder for en god tid i Vejle. 

Som du kan læse i vores værdisætninger, har vi fokus på den ærlige og respektfulde relation til turister og erhverv. Denne tilgang koblet med vores arbejde for en bæredygtig og tilgængelig turisme kalder vi Turisme med Omtanke. 

Vi arbejder løbende på at forbedre og udbygge vores erhvervsside, så du kan læse alt om vores strategi, netværksmuligheder og projekter. Mangler du specifikke oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os på visitvejle@vejle.dk.