Udsigt over Vejle by i solnedgangen
God Adgang på Bindeballestien

Strategi

I VisitVejle arbejder vi for en ærlig og respektfuld udvikling af turismen, med fokus på bæredygtighed og inklusion. Som organisation arbejder vi med seks fokusområder, tre Verdensmål og en række målsætninger. På denne side har vi samlet informationen om vores visioner og værdier samt strategi. 

Her på siden kan de læse og download vores strategi. Læs både vores turisme strategi om hvordan vi ønsker at arbejde med turismen i Vejle frem mod 2024 og vores strategi for bæredygtighed. Denne skal ses som en yderligere specificering af vores strategiske arbejde med bæredygtighed. 

Du kan downloade begge strategier nederst på siden. 

VisitVejles Strategi 2021-2024

VisitVejles Strategi for bæredygtig turisme

Om strategien

I strategien kan du læse om vores seks særindsatser: bæredygtighed, cykelturisme, gastroturisme, møde- og konferenceturisme, børne- og familieturisme og kulturturisme. 

Vores udvalgte Verdensmål tæller # 4 Kvalitets Uddannelse, # 8 Anstændige Jobs og Økonomisk Vækst og # 17 Partnerskaber for Handling. I vores udspecificerede strategi for bæredygtig turisme kan du læse om, hvordan vi arbejder med dem. 

De strategiske målsætninger vi i VisitVejle arbejder for at indfri inden 2024 er:  

  • VisitVejle har skabt en Strategi for Bæredygtig Turisme. 

  • VisitVejle arbejder med udgangspunkt i udvalgte FN Verdensmål. 

  • VisitVejle har implementeret og gennemført initiativerne i Grøn Destination Vejle projektet. 

  • VisitVejle fremstår som en grøn og bæredygtig destination med en topplacering på Global Destination Sustainability Index (GDS). 

  • VisitVejle har bidraget til at skabe et af landets stærkeste brands inden for cykelturisme, Kingdom of Cycling. 

  • VisitVejle har en ny og skarpere fotografisk og visuel identitet. 

  • VisitVejle har designet et moderne og innovativt turistbureau med fokus på både menneskelig og digital service og værtskab. 

Hvad står vi for

Hos VisitVejle går turisme og bæredygtighed hånd i hånd. Vi tror på at bæredygtighed er et grundvilkår for turismen. Vi skal arbejde holistisk og med omtanke for vores område, vores virksomheder og lokalsamfund. Derfor skal vores turismeservice også vise dette.  

Vi har rammesat vores arbejde med turismeudvikling og turismeservice efter følgende værdisætninger, som er baseret på vores vision, mission og passion: 

Vi tror på en ærlig og bæredygtig tilgang til alt, hvad vi foretager os. Vi tror på at skabe gode relationer til erhvervet og turisterne, der er drevet af respekt og åbenhed. Vi vil gå foran i en foranderlige verden og inspirere og vejlede erhvervet samt turister til at tage ansvar i at skabe en grønnere destination og verden. Det resulterer i et godt værtskab med afsæt i det nære og lokale, der skaber stedbundne produkter og tilgodeser vores grønne fokus til fordel for både turister og erhverv.