Gå til indhold
©  Foto:

Mariaparken - multibane og skøjtebane

Mariaparken finder du meget centralt beliggende vest for gågaden i Vejle. Her i parken kan du slænge dig i hængekøjer, grille, nyde en picnic på græsset eller udfordre familie og venner på multibanen. Om vinteren omdannes banen til en populær skøjtebane.

OBS: Af hensyn til miljø og energipriser har Vejle kommune besluttet ikke at åbne skøjtebanen i år. 

Mariaparken er en meget central park vest for gågaden i Vejle. Her kan du slænge dig i hængekøjer, grille, nyde en picnic på græsset eller udfordre familie og venner på multibanen. Om vinteren er der skøjtebane.

På multibanen kan du spille bold, hockey, badminton, tennis, løbe på rulleskøjter om sommeren og stå på skøjter om vinteren. Skøjtebanen åbner omkring 1. søndag i advent. Der er siddepladser rundt langs kanten, og banen er belyst, så det er muligt at spille om aftenen. Der er en kiosk, hvor du kan låne sportsrekvisitter til bl.a. fodbold, håndbold, basketball, beachvolley, basket, hockey, badminton, tennis og frisbee.  

Mariaparken rummer også en lille pavillon til optræden og underholdning, og der afholdes forskellige events i løbet af året.

Del dine oplevelser fra Vejle: