©  Foto:

Danmark & Norden

Danmark & Norden forhandler unikke kvalitetsprodukter, som alle er produceret i Danmark, indenfor kunsthåndværk, design og delikatesser.

Det startede tilbage i 2013 med en undren over, hvorfor små håndværkere og producenter i stigende grad blev fravalgt som producent, for en designer. En designer, som lige havde fået skabt en prototype, men som efterfølgende tog prototypen med til udlandet for at sætte den i produktion... det må vi kunne gøre bedre tænkte jeg... og siden er det kun gået en vej.

Danmark & Norden er fyldt med smukke brugbare ting, som er produceret i Danmark – det handler om passion, historien bag, høj kvalitet og bæredygtighed i form af, at minimere transporten ved at producere lokalt i Danmark. I efteråret 2020 fejrede vi 5. års fødselsdag og er stolte over at være blandt de første med konceptet om, støt lokalt, køb lokalt.

Vi har et bredt sortiment, der bl.a. udvælges ud fra den passion jeg ser hos designeren, skaberen og producenten. Pt. har vi 120 forskellige og udvalget spænder indenfor kunsthåndværk, design, delikatesser og naturen.

Danmark & Norden er et univers af lokale produkter, produceret i Danmark med stor passion og bor du længere væk hjælper vi gerne med at sende en pakke i din retning.

Vi glæder os til dit besøg…