Elisesminde

Elisesminde byder velkommen blot 1 km fra Vejle i retning mod Jelling. Her finder du nye og moderne rammer i fredelige omgivelser, for en aktiv familieferie eller romantisk get-away.

Elisesminde tilbyder lejligheder, familie-lejligheder, suite og et værelse. Alle ferieboliger er med egen terrasse, egen indgang og badeværelse og har udsigt til sø med springvand.

Hos Elisesminde kan familien nyde kvalitetstid og slappe af både indendørs og udendørs i store omgivelser og i skøn natur, som de omkringliggende 5 tdl. græsarealer, to søer med springvand og bækken byder på. Der er mulighed for aktiviteter som f.eks. fodbold, beachvolley, trampolinspring, store gynger eller leg i områdets største sandkasse, hvor der kan bygges store sandslotte m.m.

Tæt på Elisesminde finder du Grejsdalens kløfter med stejle stigninger, som kan udfordre de bedste cykelryttere, gode naturture til Fårup Sø, hvor vikingeskibet findes om sommeren. Vejle Fjord, Kongernes Jelling, Monumentområdet i Jelling, Tirsbæk Gods og Legoland ligger mellem 10-30 minutters kørsel herfra.

Om suite, lejligheder og værelser
Suiten 120 m2 med terrasse: 2 plan, 2 soveværelser. Den har eget køkken, badeværelse og terrasse med grill. 1 dobbeltseng og øvrige 8 senge er enkelt senge. Suiten egner sig perfekt til par på get away, eller den børnerige familie med plads op til 10 personer. Suiten kan, med værelset på 15 m2, udvides til 12 personer.

Lejlighed 40 m2 med terrasse: 4 personer max, med eget køkken, badeværelse, egen indgang og terrasse med grill. Den har to dobbeltsenge, hvoraf den anden er i et soveværelse. 

Mini-lejlighed 28 m2 med terrasse: 2 personer max, har eget køkken, badeværelse, egen indgang, en dobbeltseng og terrasse med grill.

Værelset 15 m2 med terrasse: 2 personer max, har eget badeværelse, egen indgang og terrasse.

Familie-lejligheden 43 m2: En sammenlægning af mini-lejligheden på 28m2 og værelset på 15 m2. Derfor indeholder den køkken og 2 badeværelser og 2 terrasser. Mulighed for leje i juli måned og på andre tidspunkter, spørg gerne.

I lejlighederne og suiten kan der opstilles en barneseng max 13,5kg. 

Specialpris kan forekomme i perioder. 

Der må ikke ryges indendørs og kæledyr er ikke tilladt. Morgenmad kan tilkøbes.