©  Foto:

Elisesminde

Elisesminde tilbyder ferielejligheder, familie-lejligheder, suite og et værelse. Alle ferieboliger er med egen terrasse, egen indgang og badeværelse og har udsigt til sø med springvand.

Elisesminde henvender sig til overnattende med rolige adfærd for familier og par. Vi reder op til antal af personer der er booket til. Ingen fest og larm på ejendommens område. Ingen musik i tidsrummet kl. 22.00-07.00. Al rygning er udendørs. Dyr må ikke medtages.

Hos Elisesminde kan familien nyde kvalitetstid og slappe af både indendørs og udendørs i det store område og skøn natur, som de omkringliggende 5 tdl. græsarealer, to søer med springvand og bækken byder på. Der er mulighed for aktiviteter som f.eks. fodbold, beachvolley, trampolinspring, store gynger eller leg i områdets største sandkasse, hvor der kan bygges store sandslotte m.m.

Tæt på Elisesminde finder du Grejsdalens kløfter med stejle stigninger, som kan udfordre de bedste cykelryttere, gode naturture til Fårup Sø, hvor vikingeskibet findes om sommeren. Vejle fjord, Kongernes Jelling, Monumentområdet i Jelling, Tirsbæk Gods og Legoland ligger mellem 10-30 minutters kørsel herfra.

Om suite, lejligheder og værelse
Suiten 120 m2 med terrasse: 2 plan, 2 soveværelser. Den har eget køkken, badeværelse og terrasse med grill. 1 dobbeltseng og øvrige 8 senge er enkelt senge. Suiten egner sig perfekt til par på getaway, eller den børnerige familie med plads op til 10 personer. Suiten kan, med værelset på 12 m2, udvides til 12 personer. Værelset bookes selvstændigt.

Lejlighed 40 m2 med terrasse: 4 personer max, med eget køkken, badeværelse, egen indgang og terrasse med grill. Den har to dobbeltsenge, hvoraf den anden er i et soveværelse.

Mini-lejlighed 28 m2 med terrasse: 2 personer max, har eget køkken, badeværelse, egen indgang, en dobbeltseng og terrasse med grill.

Værelset 12 m2 med terrasse: 2 personer max, har eget badeværelse, egen indgang og terrasse.

Familie-lejligheden 40 m2: En sammenlægning af minilejligheden på 28m2 og værelset på 12 m2. Derfor indeholder den køkken og 2 badeværelser og 2 terrasser.

Mulighed for leje i juli måned og på andre tidspunkter, spørg gerne.

I lejlighederne og suiten kan der opstilles en babyseng, 175 kr.

Specialpris kan forekomme i perioder.

Der må ikke ryges indendørs, ingen fest og kæledyr er ikke tilladt. Stille adfærd i tidsrummet kl 22.00-07.00. Morgenmad kan tilkøbes.