©  Foto:

Gadens Stemmer

Få en unik byvandring med historier fra samfundets skyggesider. Gennem personlige fortællinger hører du om et liv på gaden i Vejle med kriminalitet, stofbrug og hjemløshed og meget mere.

Kom med på en spændende og tankevækkende byvandring gennem Vejles gader på halvanden time. Hos Gadens Stemmer er vores guider personer, der har levet store dele af deres liv på kanten eller uden for samfundet. På vores byvandringer deler de åbent deres livserfaringer, indsigter og historier fra livet på gaden, som de færreste kender til. Vores guider er socialt udsatte og er i meningsfuld beskæftigelse, hvor deres fortællinger bidrager til at nedbryde stigmatisering og fordomme. Udover de barske historier vil du også opleve håb, smil og optimisme.

Book en tur:

Vi arrangerer åbne ture hver weekend i Vejle, hvor alle er velkomne til at deltage. Vi anbefaler dog, at børn er minimum 12 år gamle.

Er I en virksomhed, skoleklasse eller en større gruppe, så tilbyder vi også private ture, hvor I kan vælge tidspunkt og dato efter jeres behov. Kontakt Gadens Stemmer for yderligere information.