©  Foto:

Jacobsen - dansk spisehus & take away

Siden ToRVEhallerne åbnede tilbage i 1992 har komplekset huset en café, en bar, en pub, en gourmetrestaurant og altså nu Jacobsen – dansk spisehus & take away. Det nye spisested er indrettet i lokaler, der hidtil har været brugt til kontor, og det har vinduer og indgangsparti direkte ud til Kirketorvet.

Søren Windings Gaard blev opført på Kirketorvet 16 i 1848. Undertiden har bogholder Johan Løye og fru Mathilde Løye boet i bygningen, Trekantområdets største busoperatør Omnibussen havde domicil her, og i gården huserede snedkermester J.E. Jacobsen med Vejles billigste og største ligkistemagasin. Senere hen blev det brugt af Vejle Amts Folkeblad i næsten 100 år, hernæst café, pub, restaurant, administration for ToRVEhallerne og nu igen restauration med Jacobsen – dansk spisehus og take away.

Inspirationen til maden hos Jacobsen er fra det danske køkken, godt hjulpet af Frk. Jensens Kogebøger - løftet ind i det nye årtusinde med et pift. Hos Jacobsen kaldes det “vanedannende dansk mad, med holdning”. Menuerne med tilbehør er faste, hvilket vil sige at man ikke kan bytte noget ud med noget fra en anden menu. Du er dog mere end velkommen til at lave det som tilkøb.

Jacobsen råder over 8 festlokaler til Private Dining. Lokalerne kan rumme fra 10-250 personer, og huset har i huset mange års erfaring i at servicere alle former for arrangementer – lige fra brylluppet, konfirmationen, den runde fødselsdag, bestyrelsesmødet, til firmafesten.