©  Foto:

Kirk Suites

Kirk Suites ligger i forbindelse med nabohotellet Zleep Hotel Vejle og er et eksklusivt lejlighedskoncept af høj klasse design og kvalitet. Fra hver enkelt lejlighed på Kirk Suites har du en fantastisk udsigt over enten fjord, skov eller by.

Lejlighederne i Kirk Suites varierer i størrelse. De indeholder alle en spiseplads, et fuldt udstyret køkken samt et badeværelse og er skabt til at imødekomme alle dine behov, uanset længden af ​​dit ophold eller ærinde i byen. Alle lejlighederne er indrettet med et udvalg af designs af Panton, Flos, Paustian, Prostoria, &Tradition og Eames og der er lagt vægt på at fange essensen af et hjem væk fra hjemmet. Fra de store vinduespartier er der en god lysgennemstrømning, hvor den udvendige natur komplimenterer både indretningen og farvepaletten, som er unik for hver lejlighed.

Forbindelsen til Zleep Hotel Vejle er via indendørs vandreområder fra første, anden og tredje sal, hvilket giver vores lejlighedsgæster mulighed for at nyde de mange fordele, som hotellet tilbyder, i form af blandt andet smarte digitale ind- og udtjekningssystemer, tagterrasse, rengøring, fitnessfaciliteter samt bar og loungeområde med panoramaudsigt.

Kirk Suites er beliggende på Havneøen og er en del af det nye havneområde, der lige nu er under udvikling i Vejle. Her er arkitektur, kunst og et tæt forhold til vand vigtige aspekter af denne udvikling, der sammen med et naturskønt landskab bidrager til et behageligt ophold på Kirk Suites.

Kirk Suites ligger i gåafstand til både fjord, skov og Vejle centrum med gode shopping muligheder. I byen kan du også opleve et bredt udvalg af gastronomiske smagsoplevelser, som med garanti vil forkæle dine sanser. Alene på havneområdet finder du både den italienske restaurant Enzo & C og restaurant Remouladen, og i den ikoniske bygning Fjordenhus, lige overfor Kirk Suites, ligger Michelin-restauranten LYST.