Randbøldal Camping

Foto: Andreas Lukosche
Overnatning
Campingpladser
Ved begyndelsen af Vejle ådal ligger Danmarks ”Lille Harzen”. Her gemmer dalen sig omkranset med høje skovklædte skråninger knejsende på begge sider, og man kan fornemme istidens vingesus og den brusende flod på vej til havet. På dette sted skabte fortiden en tidslomme af dyb ro, der giver en sjælden fred til travle sjæle. Som en perle ligger campingpladsen midt i denne storslåede natur og rige dyreliv, hvor man kan tage en forfriskende svømmetur i det store friluftsbad, der har en konstant gennemstrømning af det reneste kildevand oppe fra skoven.
Adresse

Dalen 9

7183 Randbøl

Kontakt

E-mail:info@randboldalcamping.dk

Telefon:75883575 / 75883061

Mobil:27513575

fax:75883438

Randbøldal Camping har 48 hytter til udlejning (til 4, 6 eller 8 personer), samt 5 luksuslejligheder. Pladsens servicebygninger er med bl.a. køkken og ny renoveret toilet, bad og familierum. Der er rig mulighed for fiskeri, vandreture og cykelture.

Pladsen tilbyder både et kildevands-friluftsbad med 65 meter vandrutschebane, udendørs bordtennis og billard, moon cars, legepladser, trampoliner, clock golf, petanque og kroket. Pladsen er åben hele året.

Restaurant ”Skjulestedet” byder på god dansk hjemmelavet mad - også til børn samt grillmad og hjemmelavede burgere. I højsæsonen serveres morgenbuffet og campingpladsens butik sælger friskbagt brød og rundstykker.

Gå ikke glip af den fantastiske stemning, når der henover sommeren afholdes pinsefest, grisefest og fiskekonkurrence med levende musik. Skal du selv holde fest, er der mulighed for at holde den i restaurantens festlokale med plads til 100 personer. 

Oplevelser i området:
- Randbøldalmuseet med udendørs vandeksperimentarium
- Hærvejen
- Margueritruten
- Bindeballe Købmandsgård
- Frederikshåb Møllepark
- Randbøl Hede og Frederikshåb Plantage med Syvårssøerne
- Naturrum Kirstinelyst
- Ravningbroen
- Egtvedpigens Grav
- Tørskind Grusgrav med Robert Jacobsens Landskabsskulptur
- Jelling-Monumenterne
- GIVSKUD ZOO
- LEGOLAND®
- Lalandia

Adresse

Dalen 9

7183 Randbøl

Priser

Voksne

55 DKK - 79 DKK

Børn

30 DKK - 49 DKK

Campingpladsgebyr

20 DKK - 50 DKK

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af