©  Foto:

Randbøldal Camping

Ved begyndelsen af Vejle ådal ligger Danmarks ”Lille Harzen”. Her gemmer dalen sig omkranset med høje skovklædte skråninger knejsende på begge sider, og man kan fornemme istidens vingesus og den brusende flod på vej til havet. På dette sted skabte fortiden en tidslomme af dyb ro, der giver en sjælden fred til travle sjæle. Som en perle ligger campingpladsen midt i denne storslåede natur og rige dyreliv, hvor man kan tage en forfriskende svømmetur i det store friluftsbad, der har en konstant gennemstrømning af det reneste kildevand oppe fra skoven.

Randbøldal Camping har forskellige mobile homes, hytter og lejligheder (til 4,6 eller 8 personer). Pladsens servicebygninger byder på fri afbenyttelse af køkken- og badefaciliteter. Der er rig mulighed for fiskeri, vandre- og cykelture.

Pladsen tilbyder både et kildevands-friluftsbad med 65 meter vandrutschebane, udendørs bordtennis og billard, moon cars, legepladser, trampoliner, stigegolf, petanque og kroket. Pladsen er åben hele året.

Restaurant ”Skjulestedet” byder på god dansk hjemmelavet mad - også til børn samt grillmad og hjemmelavede burgere. I højsæsonen serveres morgenbuffet og campingpladsens butik sælger friskbagt brød og rundstykker.

Gå ikke glip af den fantastiske stemning, når der henover sommeren afholdes pinsefest, grisefest og fiskekonkurrence med levende musik. Skal du selv holde fest, er der mulighed for at holde den i restaurantens festlokale med plads til 100 personer. 

Oplevelser i området:
- Randbøldalmuseet med udendørs vandeksperimentarium
- Hærvejen
- Margueritruten
- Bindeballe Købmandsgård
- Frederikshåb Møllepark
- Randbøl Hede og Frederikshåb Plantage med Syvårssøerne
- Naturrum Kirstinelyst
- Ravningbroen
- Egtvedpigens Grav
- Tørskind Grusgrav med Robert Jacobsens Landskabsskulptur
- Jelling-Monumenterne
- GIVSKUD ZOO
- LEGOLAND®
- Lalandia