©  Foto:

Rosenvold Strand Camping

Campingplads beliggende i et smukt naturområde lige ned til Vejle Fjord. Her får du ro og frisk luft, mens du er omgivet af havn, strand, skov og slot.

Kystferie ved Vejle Fjord

Naturen er i højsædet, når du besøger Rosenvold Strand Camping. I fredelige omgivelser ligger campingpladsen ned til Rosenvold Strand og den lille marina, hvor du kan lægge til med din båd. Rosenvold ligger i en del af Vejle Fjord, der er kendetegnet ved skov og gode muligheder for vandreture i skønne rammer.

 

Flere overnatningsmuligheder

På den hyggelige plads kan du sove i campingvogn, telt eller autocamper. Hvis du ikke har egen vogn, kan du leje både campingvogn, familietelt eller mobile homes.

Derudover har du mulighed for at leje en af de hyggelige træhytter med plads til fire personer.

 

Dejlig plads med fine faciliteter

Ved pladsen finder du alle de faciliteter som du kunne ønske dig. Rundt på pladsen er der flere servicebygninger. En af disse er udstyret med et stort køkken med spiseareal samt gode badefaciliteter. I en hyggelig hytte finder du en charmerende TV-stue.

Ved receptionen ligger en kiosk med et godt sortiment, hvor du har mulighed for at købe bl.a. dagligvarer, morgenbrød eller gå ombord i den store salatbar.

Børnene kan give den gas på den store legeplads med svævebane, hoppepude og klatrevæg. De er også velkomne til at besøge de søde klappegeder, der er vældig populære blandt de mindste. Imens kan de voksne dyste med et spil volleyball, bordtennis eller petanque.

 

Oplev den skønne natur

Campingpladsen ligger perfekt til vandreture i naturen. Mod øst finder du den spektakulære Staksrode Skov, der har stejle skrænter ned mod havet. Og mod vest kan du begive dig ud på spændende kurveje ved Hotel Vejlefjord.  Gå en god lang tur langs fjorden eller udforsk de mange skove i området.

Ved stranden har du gode vindforhold til kitesurfing, mens også kajaksejlads langs kysten er oplagt. Hvis du kan lide at svinge fiskestangen, så tag den endelig med. Her er der nemlig gode muligheder for fangst.

 

Tag hunden med

Menneskets bedste ven er mere end velkommen hos Rosenvold Strand Camping. Her er der gode forhold for hundeejere, og hunden kan løbe frit i den store indhegnede hundegård, hvor den kan få nye venner eller lege med sin familie. 

 

Book dit ophold

Vil du campere ved kysten midt i den smukke natur? Reserver dit ophold hos Rosenvold Strand Camping.