©  Foto:

Siesta-Vejle

Siesta-Vejle udlejer møblerede røgfri værelser og lejligheder i 3 nært beliggende huse, der alle ligger tæt på Vejles centrum. Lejlighederne ligger få minutter fra indkøb og Vejles gågade og 5 minutter fra banegården og busterminalen. Der er kort afstand til LEGOLAND, GIVSKUD ZOO, Kongernes Jelling og andre turistattraktioner. Siesta-Vejle er ideel for turister, forretningsfolk, håndværkere og familier.

Alle værelser og lejligheder har LCD-fjernsyn og gratis trådløs internet. Lejlighederne forefindes i forskellige størrelser med eget bad/toilet og køkken. Værelserne deler bad/toilet og køkken med et eller to andre værelser. Der er gratis kaffe/te, og gratis parkering er muligt ved huset eller på gaden. Der er tilmed udendørs siddepladser med grill til rådighed.

Siesta-Vejle serverer ingen morgenmad, men alle køkkener er fuld udrustet med mulighed for at lave morgenmad og andre måltider. Der er mulighed for benyttelse af vaskemaskine og tørretumbler mod betaling. Sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Cyklister har mulighed for at stille cykel i aflåst rum eller lukket gård.

Husdyr er ikke tilladt.