Siesta-Vejle

Foto: VisitVejle
Overnatning
Privat overnatning
Siesta-Vejle tilbyder overnatning i værelser og lejligheder i centrum af Vejle på tre adresser. Alle tre adresser ligger få minutter fra indkøb og Vejles gågade.
Adresse

Lille Bjerggade 23

7100 Vejle

Kontakt

E-mail:siesta-vejle@hotmail.com

Telefon:75711482

Mobil:26649809

Siesta-Vejle udlejer møblerede røgfri værelser og lejligheder i 3 nært beliggende huse, der alle ligger tæt på Vejles centrum. Lejlighederne ligger få minutter fra indkøb og Vejles gågade og 5 minutter fra banegården og busterminalen. Der er kort afstand til LEGOLAND, GIVSKUD ZOO, Kongernes Jelling og andre turistattraktioner. Siesta-Vejle er ideel for turister, forretningsfolk, håndværkere, familier og til ugeophold.

Igennem mange år er Siesta-Vejle blevet værdsat af mange gæster fra ind- og udland med rigtig gode gæsteanmeldelser. Alle værelser og lejligheder har LCD-fjernsyn og gratis trådløs internet. Lejlighederne forefindes i forskellige størrelser med eget bad/toilet og køkken. Værelserne deler bad/toilet og køkken med et eller to andre værelser. Der er gratis kaffe/te, og gratis parkering er muligt ved huset eller på gaden. Der er tilmed udendørs siddepladser med grill til rådighed.

Siesta-Vejle serverer ingen morgenmad, men alle køkkener er fuld udrustet med mulighed for at lave morgenmad og andre måltider. Der er mulighed for benyttelse af vaskemaskine og tørretumbler mod betaling. Sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen. 

Husdyr er ikke tilladt.

Adresse

Lille Bjerggade 23

7100 Vejle

Facilities

Dobbeltværelse: DKK 450 - 700

Kapacitet: Senge (30)

Terrasse

WiFi

Eget bad

Køkken

Vaskemaskine

Åbent hele året

Følg på:

Opdateret af: