Vejle Musikteater

Foto: VisitVejle
Aktiviteter
Teatre
I hjertet af Vejle ligger Vejle Musikteater, som tilbyder en bred vifte af kultur. Her kan du opleve det bedste inden for stand-up, koncerter, musicals, teater, opera og udendørskoncerter, med kunstnere fra ind- og udland.
Adresse

Vedelsgade 25

7100 Vejle

Kontakt

E-mail:musikteatret@vejle.dk

Telefon:79432020

Vejle Musikteater er beliggende centralt i Vejle med Hotel Scandic Jacob Gade som nærmeste nabo. Farvestrålende søjler dekoreret af kunstneren Knud Nielsen pryder indgangen til det spændende kulturhus. Teateret er bygget som et klassisk west-end teater, med to hovedbalkoner og to sidebalkoner. Det betyder at du kommer helt tæt på de store oplevelser.

Teateret har to sale: Store Sal og Jacob Gade Salen. Store Sal er en smuk sal, med ægte teaterstemning og en helt særlig magi. Salen har 1.134 faste stole, og byder på alt inden for moderne teknik, lyd, lys og sceneeffekter. Jacob Gade Salen er den perfekte kombination af konference- og koncertsal med kapacitet op til 300 personer.

Byparken ligger i musikteatrets baghave og anvendes til større arrangementer med en kapacitet på helt op til 6.400 mennesker. Senest var der besøg af Cliff Richard og hvert år afholdes ”Rock I Byparken”.

Adresse

Vedelsgade 25

7100 Vejle

Følg på:

Opdateret af: