VisitVejle

Vingården Lindely i Kolding

Modavi tilbyder året rundt forskellige spændende arrangementer med rundvisning og vinsmagning - få indsigt i dansk vinkultur og årets gang på en vingård. Vi tilrettelægger gerne nogle spændende timer for jer.

Nysgerrig? Se video med VinBonden

Modavi video

”Det bugter sig i bakke, dal….og her finder du nemlig én af Danmarks smukkest beliggende Vingårde.
Jeg har SÅ meget på hjerte og vil SÅ gerne fortælle dig om mit liv som VinBonde.
I et land uden høje bjerge hvor man vel nok burde dyrke kartofler, er det lykkedes at ændre drømmen til virkelighed. Jeg er faktisk lidt stolt”

Læs mere om et besøg på Modavi – En dansk vingård

Modavi står for Moderne Dansk Vin, som den familieejede virksomhed dyrker, producerer og sælger på Vingaarden Lindely ved Kolding.

Modavi tilbyder et stort udvalg af dansk vin af højeste kvalitet produceret fra mere end 16.000 vinstokke. Vi fremstiller hvid-, rosé-, rød,- og søde dessertvine (IsVin) samt mousserende vine og vindruebrændevin. Flere af disse har høstet medaljer og udmærkelser.

Hvis du er interesseret i dansk vinkultur, så kig forbi Vingaarden Lindely ved Kolding og deltag i de spændende arrangementer Modavi tilbyder hele året rundt! Der er mulighed for en rundvisning med vinsmagning, som vil give dig en autentisk indsigt i ”Årets gang på Vingaarden”.

Modavi inviterer alle til en enestående oplevelse i smukke, grønne omgivelser med god vin og professionel service