VINGSTED hotel & konferencecenter, Hotel

Foto: HORESTA
Overnatning
Hoteller
Øje for et sjovt hotelophold? Tag hele familien med på hotelophold på VINGSTED sommer 2020.
Adresse

Vingsted Skovvej 2

7182 Bredsten

Kontakt

E-mail:info@vingsted.dk

Telefon:75865533

Skal I holde ferie i Danmark? Har I lyst til et sjovt hotelophold for hele familien? Så book et hotelophold hos VINGSTED hotel & konferencecenter i perioden den 29/6 - 6/8 2020, hvor hotellet holder åben for sommerturister.

På VINGSTED er der garanti for et dejligt hotelophold for hele familien. Vi har masser af frisk luft og højt til loftet. Vi ligger lige midt i den skønne danske natur med kort afstand til Vejle by, Legoland og Givskud Zoo.

Vi har masser af gratis aktiviteter på VINGSTED, hvor I kan have det sjovt med disc golf, boldspil, udendørs billard, skak og bordtennis, løberuter, orienteringsløb, beachvolleybaner, petanquebaner, stangtennis, stigegolf, kongespil, trampolin og hoppeborg mm. I kan finde alle aktiviteter udenfor på vores mange grønne arealer.  Der er gratis parkering og internet på hotellet.

Denne sommer er VINGSTED alene indrettet som et hotel med en morgenmadsrestaurant. Morgenmadsbilletter købes i vores reception. Der er mulighed for køb af sandwich, snacks, is og øl/vin/sodavand i receptionen kl. 15.00-21.00.

Book direkte på mail: info@vingsted.dk eller ring og hør mere: +45 7586 5533

Adresse

Vingsted Skovvej 2

7182 Bredsten

Facilities

HORESTA

★★★

Green Key

God adgang

Bar

Dobbeltværelse: < DKK 750

Kapacitet: Senge (544)

Cafe/Cafeteria

Egen parkeringsplads

Elevator

Hund tilladt

Internetadgang

Mødefaciliteter

WiFi

Åbent hele året

Sidst opdateret af