Julebelysning i Vejle

Jul i Vejle

Julemarked på Tirsbæk Slot

Vejle har de stemningsfyldte juleaktiviteter

Jul i Vejle er hyggelige julemarkeder, juleshopping, musikalske højdepunkter og meget mere. Glæd dig bl.a. til de traditionsrige julemarkeder på Børkop Vandmølle og Tirsbæk Slot. Julekoncerter med Stig Rossen og Caroline Henderson. Nostalgisk jul i Bindeballe Købmandsgård og på Give-Egnens Museum. Julekørsel med dampveterantog, Vejles vægtere og julemandens ankomst.

Julemarkeder i Vejle

Oplev ægte julestemning på de mange spændende og hyggelige julemarkeder i Vejle, bl.a. de traditionsrige julemarkeder på Børkop Vandmølle, Tirsbæk Slot, Haughus Gods og i Metodistkirken i centrum af Vejle.

Julekoncerter i Vejle

Musik og sang hører julen til – og Vejle har julekoncerter for enhver smag. Du kan både opleve talentfulde vejlensere og store danske musikalske navne, der gæster byen for at sprede juleglæde. Gå ikke glip af julens og nytårets flotte koncerter.

Juleaktiviteter i Vejle

Vejle byder på mange spændende juleaktiviteter for både børn og voksne; fra julemandens ankomst til nostalgisk veterantogskørsel, Vejles Vægtere, jul på Give-Egnens Museum og Bindeballe Købmandsgård og meget mere.

Jul i Vejle midtby

Oplev juleværksteder, julemusik, juleshow, Vejles vægtere og julemanden i Vejle midtby i december. Her er masser af aktiviteter for børnefamilien og de voksne. Danmarks bedste handelsby tilbyder selvfølgelig også masser af julestemning og gode tilbud.

Juleshopping i Vejle

Gå på juleindkøb i Vejles 900 meter lange gågade, som tilbyder et rigt udvalg af butikker og caféer foruden masser af julestemning. Eller udforsk julen i centerbyerne Børkop, Egtved, Give og Jelling, som også tilbyder gode shoppingmuligheder.

Jule- og nytårsåbent på hoteller og restauranter

Der er gode muligheder for at overnatte på hotel i Vejle i juledagene og op mod nytår - de fleste tilbyder morgenmad. Mange caféer og restauranter holder åbent. Du kan også tilmelde dig et nytårsarrangement.