Vejle Gågade - julekoncert

Julekoncerter i Vejle

Foto: VisitVejle

Musik og sang hører julen til – og Vejle har julekoncerter for enhver smag. Du kan både opleve talentfulde vejlensere og store danske musikalske navne, der gæster byen for at sprede juleglæde. Gå ikke glip af julens og nytårets flotte koncerter.

4. og 5. januar: Nytårskoncert – Promenadeorkesteret "Lauseniana" Slyngelorkesteret i DGI Huset Vejle
Årets traditionsrige nytårskoncert med det altid veloplagte Promenadeorkester Lauseniana, måske bedre kendt som "Slyngelorkesteret", er igen klar til at skyde det nye år ind med bravour. Koncerterne prydes med solisterne Julie MeeRa Albertsen, sopran og Jonathan Koppel, tenor. Orkesteret opfører værker af bl.a. Carl Michael Ziehrer: Der Zauber der Montur fra operetten "Die Landstreicher", Franz von Suppé: Ouverturen til Boccaccio, H.C. Lumbye: Glædeligt Nytår galop og Cole Porter: Can-Can medley.  Den rutinerede kapelmester Jørgen Fuglebæk er dirigent og Jesper Rahbæk vil som konferencier binde koncerten sammen med anekdoter.
Entré: kr. 135-195
Tid og sted: Kl. 15 i DGI Huset, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle
Billetbestilling lørdag - billetbestilling søndag

9. januar: Wiener Nytårskoncert i Vejle Musikteater
Publikum kan glæde sig til at opleve virtuose solister, ballet med orkester og flotte kostumer, når Wiener Operetta Theater kommer til Vejle Musikteater med den storslåede nytårskoncert. Kendte melodier som “Tritsch-Polka”, de atmosfæriske overtures til “Bat” eller “A Night in Venice” og den legendariske “Kaiserwalzer” vil blive leveret af den italienske stjernetenor Christian Lanza sammen med Wiener Operetta Theater.
Entré: kr. 445 - 52.
Tid og sted: kl. 20 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information