VisitVejle
Julekoncert i Vejle Gågade

Julekoncerter i Vejle

Musik og sang hører julen til og Vejle har julekoncerter og nytårskoncerter for enhver smag. Du kan både opleve talentfulde vejlensere og store danske musikalske navne, der gæster byen for at sprede juleglæde. Der tages forbehold for ændringer pga. Covid-19.

29. december: Nytårsshow i Vejle Musikteater - aflyst
Kom til et brag af et nytårsshow i selskab med Lis Sørensen, Søren Sko, Trine Gadeberg og Danmarks Underholdningsorkester! Værterne Cecilie Stenspil og Pelle Emil Hebsgaard er klar til at give jer en festlig aften med nytårsmusik og alt det der hører sig til! Hele koncerten optages til TV og sendes herefter på TV 2.
Entré: kr. 425 kr. + evt. gebyr
Tid og sted: kl. 19 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

8. januar: Nytårskoncert med Sønderjyllands Symfoniorkester i Vejle Musikteater
Sønderjyllands Symfoniorkester byder, med solisterne Julie Steincke og Frederik Rolin, 2021 velkommen med skøn nytårsmusik og sang. Publikum kan nyde en buket af de skønneste sange, arier og duetter fra både musicalens, operettens og operaens verden. Udover at varetage rollen som konferencier, vil den altid humørfyldte David Riddell dirigere samt bidrage med fejende orkesterstykker og festlige klassiske nytårstoner.
Entré: kr. 170-470 kr. + evt. gebyr
Tid og sted: kl. 19.30 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

17. januar: Schönbrunn Slotsharmonikere Nytårskoncert - aflyst
Det er kun de dygtigste musikere og sangsolister der får lov til at turnere med Schönbrunn Slotsharmonikere. Publikum kan glæde sig til en enestående aften, når orkesteret fra Wien optræder med et repertoire hentet fra den verdensberømte nytårskoncert, der i 60 år er blevet sendt på TV nytårsdag. Som en tradition sluttes koncerten af med Radetzky-Marchen, der, under ledelse af dirigenten, altid får publikum til at deltage taktfast.
Entré: kr. 525 - 625 kr. + evt. gebyr
Tid og sted: kl. 16 i Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information

24. januar: Nytårskoncert – Promenadeorkesteret "Lauseniana" Slyngelorkesteret i Vejle Musikteater - aflyst
Årets traditionsrige nytårskoncert med det altid veloplagte Promenadeorkester Lauseniana, måske bedre kendt som "Slyngelorkesteret", er igen klar til at skyde det nye år ind med bravour. Koncerterne prydes med den 32-årige koloratur-sopran Sibylle Glosted og kapelmester Jørgen Fuglebæk. Nytårskoncerten foregår denne gang i Vejle Musikteater, hvor der afholdes to koncerter samme dag.
Entré: kr. 220 + evt. gebyr
Tid og sted: Kl. 13 og 16 Vejle Musikteater, Vedelsgade 25, 7100 Vejle
Billetbestilling og yderligere information