Sønderskoven

På mountainbike

Grejsdalstien

Vejles mountainbikespor er i særklasse

Vejles store skove og meget varierede landskab giver masser af muligheder for kørsel på mountainbike. Her får du meget nemt pulsen op. Fremhæves kan f.eks. den bakkede Vejle Ådal og de kuperede, bynære skovstrækninger i Nørreskoven, Sønderskoven og Munkebjergskoven. Skal det være rigtig udfordrende kan du prøve kræfter med en af de teknisk krævende mountainbikespor.

Mountainbikespor i Vejle

I Vejle finder du nogle af Danmarks bedste mountainbikespor. Sporene har forskellige niveauer, og derfor er der noget for både nybegynderen og den rutinerede mountainbikerytter. På MTB-sporene kan du både få styr på teknikken og få mange kilometer i benene.

Mountainbikespor i Trekantområdet

Inden for en radius af ca. 70 km fra Vejle centrum finder du 15 skiltede mountainbikespor, der bestemt er værd at køre efter. I alt er der over 75 km skiltede mountainbikespor og op til 190 højdemeter du kan udfolde dig på i Trekantområdet.

Guidede ture med Varneskov

Vil du opleve Vejle på en mountainbike, så får du hos Varneskov.dk en dygtig guide, der viser dig rundt i den unikke natur og samtidig fortæller om områdets rige historie. Den guidede tur strikkes sammen på baggrund af dine ønsker og niveau. Turene tilbydes på både dansk, tysk og engelsk.

I Vejle finder du Danmarks bedste cykelterræn

Foto: Kenneth Stjernegaard