Varneskov hold på mountainbike

Book en cykelguide

Foto: Varneskov

Med en cykelguide er du garanteret en god oplevelse rundt i Vejle og omegn. Guiden kommer gerne med forslag til din tur, men du kan f.eks. høre om områdets historie og den unikke natur, mens du kører langs fjord, søer, hede, skov og eng. Hos Varneskov.dk kan du også leje cykel og -hjelm.

Liste
Kort
Guideservice Danmark cykel i solen
Foto: Guideservice Danmark

Guideservice Danmark

Kom med på en guidet cykeltur i Vejle, hvor du ikke behøver at planlægge ruten selv. Guideservice Danmarks guider kender områderne, hvor de guider, og kan fortælle om kultur- og lokalsamfund. Tag med ud i den smukke natur, uanset om du vil nyde naturen i et roligt tempo, eller om du er til fart og høj puls på mountainbike. Der er pauser undervejs på turen til guidens fortællinger. I er velkommen til at medbringe egne cykler, eller guiden kan arrangere udlejningscykler på destinationen.

Læs mere
Varneskov mountainbikerytter med udsigt
Foto: Varneskov.dk

Varneskov.dk

Book en cykelguide hos Varneskov.dk, og oplev Vejle og omegn på en ny måde. Igennem skove, vådområder og åbne landskaber, kommer I tæt på naturen og kulturhistorien, som området bugner af. Afprøv også en kombineret tur, hvor den står på både mountainbike, havkajak og vandring. Alt efter niveau og temperament, kan turen organiseres lige efter jeres ønsker. Der kan bookes ture på både dansk, tysk og engelsk.

Læs mere