Vejles natur er som skabt til vandreture

Vejle er begunstiget med smukke rammer fra naturens hånd og nærmest som skabt til vandreture. Naturen er let tilgængelig, hvad enten du vil på vandreferie eller blot nyde naturen et par timer. Du kan vælge selv at tage på opdagelse eller benytte dig af en af de afmærkede vandrestier af varierende længde og varighed. I Vejle finder du intet mindre end 500 kilometer vandrestier at vælge imellem.

Naturområder med gode vandreture

Stier, udsigtstårne og bådudlejning giver dig let adgang til Vejles fjordlandskaber, søer, vådområder, skove, plantager, dybe dale, unikke egekrat og hedeområder. 12 forslag til naturområder hjælper dig godt på vej, men der er naturligvis mange flere.

Lange vandreture

Vil du på et par ugers vandreferie eller blot en vandretur af én dags varighed? I Vejle har du valget mellem fire populære ture. Grejsdalstien på 16 km, Bindeballestien på 36 km, Kyst til Kyst stien på 130 km og Hærvejen på op til 500 km.

Vandrefoldere

Vejles smukke natur er let tilgængelig. Overalt finder du afmærkede vandrestier, fra den korte gåtur på få kilometer til den lange vandretur af flere dages varighed. En stribe vandrefoldere hjælper dig godt på vej. En del fås også i en trykt version hos VisitVejle.