På Vejles vande kommer du helt ned i gear

Sejlads på fjorden, søer og åer er frihed, afslapning og unikke naturoplevelser på én gang og hele familien kan være med. Vejle Å er perfekt til dagsture, mens en kanotur på Skjern Å kan vare op til flere dage. Ved Fårup Sø kan du leje robåde og vandcykler. Mens Vejle Fjord har både gode ankerpladser og hyggelige lystbådehavne - kun et skibsfløjt til oplevelserne på land.

Kano- og kajaksejlads på Vejle Å

På Vejle Å kan du flyde med strømmen i kano, kajak eller robåd. Åen byder på charmerende og overkommelige roture i Vejle Ådals smukke og varierede landskab. Der er gode rastepladser undervejs.

Robåd- og kanoudlejning på Skjern Å og Fårup Sø

I sommerhalvåret kan du opleve Skjern Å og Fårup Sø på nærmeste hold. Sæt et par timer af eller ryd kalenderen nogle dage og tag på en enestående naturrejse i kano på Skjern Å. Eller oplev Fårup Søs naturrigdom fra en robåd eller vandcykel.

Sejlads

Sommeren igennem lyser lystbådenes sejl op på den smukke Vejle Fjord og indsejlingen gennem den lange bugtede fjord er en enestående naturoplevelse. Sæt kursen mod de levende havnemiljøer i Brejning og Vejle.