Hotel Kellers Park

Overnatning i Vejle

Hotel Vejlefjord

Vejle har alle former for overnatning

I Vejle bliver du forkælet på de stilfulde byhoteller eller de helsende spahoteller. Du bliver mødt af en familiær stemning på vandrerhjemmene eller de små Bed and Breakfast. Campingpladserne, autocamperpladserne og lystbådehavnene er garant for naturoplevelser og nabosnak. Foretrækker du fred og ro under åben himmel eller i dit eget feriehus, finder du det også i Vejle.

Hoteller og kroer

Et hotelophold i Vejle er mere end kost og logi. Her kan du vælge imellem at blive forkælet på et af wellness-hotellerne, bo i historiske omgivelser i naturen, i moderne omgivelser midt i byen eller på en af kroerne med en næsten familiær stemning.

Spahoteller

Som noget helt unikt kan du nyde ultimativ forkælelse på indtil flere eksklusive spa- og wellnesshoteller ved Vejle Fjord. Det er sundhed og velvære på et højt internationalt niveau.

Vandrerhjem

Vandrerhjemmene er hyggelige og komfortable med plads til både ung og gammel. Atmosfæren er åben og venlig og det er nemt at komme i kontakt med de andre gæster.

Campingpladser og autocamperpladser

Campingpladserne er garant for en afslappende ferie. Du bor midt i naturen og her er både albuerum, hygge, nabosnak og mange aktiviteter for børnene. Autocamperpladserne ligger på lystbådehavnene i Vejle og Brejning, ligesom du finder faciliteter til autocampere på flere campingpladser.

Du får meget mere end blot en seng at sove i, når du checker in på et af Vejles mange overnatningssteder

Bed and Breakfast

I de mange Bed and Breakfasts møder du lokalbefolkningen i deres eget hjem. Værterne inviterer både indenfor i rolige naturskønne omgivelser og tæt på det hyggelige byliv. Du kan vælge mellem Bed and Breakfasts med eller uden morgenmad.

Feriehuse

Feline har samlet sommerhuse og ferieboliger fra mere end 50 udlejningsbureauer i ind- og udland. Dermed er det nemt at finde og booke lige netop den feriebolig, der passer til jeres ønsker, behov og pengepung.

Naturlejrpladser og sheltere

Ønsker du at bo midt i naturen og gerne lidt primitivt, så kan du slå dit telt op på en af naturlejrpladserne eller overnatte i en shelter. Flere pladser er gratis. Nogle tilbyder både bålplads, toilet og vand.

Lystbådehavne

Sommeren igennem lyser lystbådenes sejl op på den smukke Vejle Fjord og indsejlingen gennem den lange bugtede fjord er en enestående naturoplevelse. Sæt kursen mod de levende havnemiljøer i Brejning og Vejle.

Se alt