Comwell Kellers Park

Comwell Kellers Park

Foto: Comwell Kellers Park
Overnatning
Hoteller
Comwell Kellers Park har vundet prisen ”Bedste hotel i Jylland”, som blev uddelt i forbindelse med Danish Travel Awards. Comwell Kellers Park er et atmosfærefyldt hotel i smukke og historiske omgivelser med udsigt til Vejle Fjord. De klassiske, hvide palæbygninger fra 1900-tallet fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie.
Adresse

H.O. Wildenskovsvej 28

7080 Børkop

Kontakt

E-mail:hotel.kellerspark@comwell.com

Telefon:76411717

fax:76411718

På Comwell Kellers Park finder du nogle af Danmarks smukkeste og mest luksuriøse spafaciliteter. Med den eksklusive spa danner Comwell Kellers Park en enestående ramme for kvalitetsoplevelser og velvære for krop og sjæl. Er du til golf, findes der flere gode golfbaner i nærheden. Restauranten på Comwell Kellers Park byder desuden på høj, gastronomisk standard og en international stemning, hvor det åbne køkken inviterer til afslappende atmosfære. Her kan du nyde udsigten over Vejle Fjord og blot lade dig opvarte. Læs mere her.

Hotellet ligger midt i naturskønne områder med mange spændende seværdigheder. Du kan blandt andet besøge Vejle Kunstmuseum, Oplevelsescenteret Kongernes Jelling, Legoland, Børkop Vandmølle og Kellers Minde Museum.

Adresse

H.O. Wildenskovsvej 28

7080 Børkop

Facilities

Servicehund tilladt

Dobbeltværelse: DKK 750 - 1500

Kapacitet: Senge (134)

Green Key

Comwell

Det økologiske spisemærke bronze

Fitness room

Økologisk Spisested

Golf Denmark

Parkeringsplads for busser

Bar

Cafe/Cafeteria

Egen parkeringsplads

Elevator

Hund tilladt

Indendørs swimmingpool

Internetadgang

Mødefaciliteter

Restaurant

Spa

WiFi

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af