Café Sejd

Cafè Sejd er en vikingeinspireret café med fokus på den oplevelsesprægede pause. Du vil kunne nyde espresso, specialbrygget øl, håndstøbte is, chokolade, kage og godt brød. Ud over at få ’oplevelser-to-go’, kan du også købe lokalt udviklede lækkerier, kunst-, tekstil- og kunsthåndværk.

Cafè Sejd understøtter din oplevelse af besøget i Vikingernes Jelling, både i sin indretning af lokaler, sin udsmykning med mytologisk inspireret kunst, sine produkter og de oplevelser, der tilbydes.

Mandage og torsdage kl. 10.00 til 11.30 i perioden juni-juli-august kan du tilmelde dig gratis arrangementer på caféen. Mandage er det ’Mytiske fortællinger’ mest for børn og nysgerrige voksne. Torsdage er det et aktuelt samfundstema ’What’s up -  this week, in DK’, mest et tilbud til udenlandske gæster. Om muligt perspektiveres emnerne til danskernes historiske arv. 

Vikingernes spil, kaldet ’Nefa Tavl’ (Kongens bord), er til rådighed for caféens gæster, og du vil kunne få hjælp til at lære spillets regler. Der vil også være andre muligheder, for adspredelse. Der er naturligvis ’fri wi-fi’.

Den 1. weekend i juli er Café Sejd omdrejningspunktet for den første ’Mytologiske ART Festival’ nogensinde på Gorms Torv i Jelling. Her udstiller en stribe anerkendte kunstnere og kunsthåndværkere med deres kunst, der alt sammen er moderne fortolkninger af mytologien og den gamle nordiske gudeverden.

Åbningstider

01/01/2018 - 31/12/2018 Mandag - Søndag 11:00 - 17:00

Del denne side

Opdateret af:

VisitVejle visitvejle@vejle.dk
 

Kontakt

Adresse

Gorms Torv 7A
7300 Jelling

Telefon

+45 29615416

Fakta

  • Faciliteter

    • WiFi
  • Rabatter

    • Be Happy Pass

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.417855
Latitude : 55.755757