Lystfisker ved Vester Mølle Put & Take

Put & Takes og lystfiskesøer

Foto: VisitVejle

I søerne lokker ørreder, aborrer, skaller, brasen, laks og ål. Ved de fleste søer er der familiesøer, borde og grillfaciliteter. Fiskekort købes ved søen. Kun ved Fårup Sø er det statslige fisketegn påkrævet.

Liste
Kort
Engelsholm Sø - fiskesø
Foto: VisitVejle

Engelsholm Sø - fiskesø

Ved det smukke Engelsholm slot ligger Engelsholm Sø, som er en meget ren fiskesø. Søen forsynes med kildevand og Vejle Å udspringer faktisk her fra søen. Det er i begrænset omfang muligt at fiske i sø...

Læs mere
Hedensted Put & Take
Foto: Hedensted Put & Take

Hedensted Put & Take

Tag hele familien med til en skøn dag i det fri ved Hedensted Put & Take i Østjylland. Hele fem skønne søer i godt terræn danner sammen med gode faciliteter rammen om en af Danmarks bedste put & take ...

Læs mere
Jelling Put & Take
Foto: VisitVejle

Jelling Put & Take

Jelling Put & Take er smukt beliggende ved Fårup Sø omkranset af skov og eng. Der er åbent hele året fra solopgang til solnedgang.

Læs mere
Vester Mølle Put & Take
Foto: VisitVejle

Vester Mølle Put & Take

Vester Mølle Put & Take byder på fiskeri ved Rørbæk Sø i tre forskellige søer. Derudover er der mulighed for at nyde maden eller gå en tur ved søerne.

Læs mere

Ved de fleste søer og vandløb tilhører fiskeretten lodsejerne og lokale fiskeforeninger. Udover det statslige fisketegn, skal du også købe et specielt fiskekort til det pågældende fiskevand. Bemærk at kortene flere steder kun udstedes som årskort. Fiskekort, restriktioner, fredningstider og mindstemål til sportsfiskerforeningernes fiskevande kan fås ved henvendelse til den lokale sportsfiskerforening.

Det er gratis at fiske i nogle søer og vandløb i Vejle. Se mere på Lystfiskeri - her må du fiske gratis - Vejle Kommune.

 

Fiskeri i put and takes

I put and take søerne skal du hverken have fisketegn eller fiskekort. Her køber du kort på stedet, enten på time- eller dagkortbasis.

 

Fiskeri med agnfisk

Fiskeri med levende og døde agnfisk til gedde og sandart er tilladt de fleste steder. Dog skal levende agn fanges i samme sø som den man fisker i. I enkelte søer og specielt i ørredsøer er dette fiskeri dog forbudt.