Gastronomi

I Vejle er gastronomi og livsnydelse et fyrtårn som prioriteres højt. Her kan du opleve et bredt udvalg af gastronomiske smagsoplevelser som med garanti vil forkæle dine sanser uanset, hvad du har lyst til. Fra klassisk dansk smørrebrød til en gourmetoplevelse på højeste internationale niveau - på den lille hyggelige café eller den luksuriøse restaurant. Fra den lille butik med lækre lokale delikatesser til en international vin-, champagne-, gin-, whisky- eller cocktailoplevelse på Vejles vin- og cocktailbarer.

Hopballe Mølle

Restauranter

I Vejle er der ikke langt mellem restauranterne og du kan vælge mellem et hav af køkkener. Her er noget for enhver smag og til ethvert budget.

Restaurant Me|Mu

Gourmetrestauranter

Vejles kreative gourmetkokke går ikke på kompromis med kvaliteten. Du er garanteret en gastronomisk smagsoplevelse baseret på friske lokale råvarer og et vin- og aveckort på højt niveau.

SteakeRiet

Dansk køkken

Det danske køkken har fået sin renæssance. På Vejles restauranter kan du vælge mellem den velsmagende klassiske kromad og de traditionelle danske retter i en ofte overraskende ny fortolkning.

Caféer

Vejles mange stemningsfulde caféer frister med retter til den lille eller store sult og en mangfoldighed af kaffesorter og kager. Det er her de lokale tager en pause og nyder livet.

Vin- og cocktailbarer

På Vejles vin- og cocktailbarer kan du smage vine fra hele verden, farverige drinks og udsøgte champagner. Til feinschmeckerne kan Vejle endda tilbyde både en ginbar og en whiskybar.

Hopballe Mølle

Lokale delikatesser

Gå på opdagelse i Vejles delikatessebutikker og hos producenterne, hvor du kan købe alt inden for specialiteter og lokalt fremstillede kvalitetsprodukter.