Vejle Gågade - shopping

Shopping i Vejle

Foto: Lindhardt & Krull

At tage på shopping skal være en totaloplevelse og dét er det i Vejle. Her er masser af stemning, et væld af små spændende design- og specialbutikker, hyggelige caféer og restauranter.

Sæt god tid af til shoppingturen i Vejle. Her i de hyggelige gader kan du nemlig slentre i timevis. Vejle er et shopping-mekka med hundredvis af butikker at gå på opdagelse i. Her er alt fra den lille trendy designerbutik, den eksklusive modebutik, den velassorterede vinbutik og den budgetvenlige vintagebutik til de store varehuse og butikscentre.

Danmarks Bedste Handelsby
I Vejle er servicen helt i top og Vejle er igen kåret som Danmarks Bedste Handelsby. Denne gang for perioden 2018-20. Byen har tidligere også været kåret som Danmarks bedste, Danmarks hyggeligste og Danmarks mest servicemindede handelsby.

Vejle Gågade
Det største udvalg af butikker er centreret omkring Vejles 900 meter lange gågade i hjertet af byen. Den hyggelige granitbelagte gågade strækker sig over Søndergade, Torvegade, Nørregade og Vestergade. Alle med hver deres charmerende torve, sidegader, passager og gårdmiljøer. På Søndertorv byder citycenter Bryggen indenfor med 60 forretninger – og 700 p-pladser på taget. Lørdage er der torvemarked på Nørretorv. I sommermånederne omdannes en del af Nørretorv til en bystrand med strandmøbler og palmer.

Vejle Midtpunkt
I den nordlige del af gågaden ligger Vejle Midtpunkt med et spændende mix af butikker og spisesteder. Det er her at du, fra april til oktober, kan opleve den farvestrålende paraplyhimmel.

Vejles øvrige midtby
Spredt over den øvrige del af byen finder du et stort udvalg af mangefarvede specialbutikker - alt fra elektronik, belysning og møbelhuse til ædelstene og musikinstrumenter.

Vejle Nord
I den nordlige del af Vejle – ved motorvejsafkørslen Vejle Nord - finder du bl.a. varehuset Bilka, byggemarkeder, møbelhuse, køkkencentre, havecenter og bilforhandlere.

Shopping i Børkop, Egtved, Give og Jelling
I de mindre byer rundt om Vejle - Børkop, Egtved, Give og Jelling - finder du også gode shoppingmuligheder.

Link til shopping i Vejle

Links til shopping i Børkop, Egtved, Give og Jelling