Vejle er shopping i topklasse

I Vejle får du en helt særlig shoppingoplevelse - måske endda Danmarks bedste. Vejle er endnu engang kåret som Danmarks Bedste Handelsby, og det er ikke uden grund. Vejle er både områdets førende handelsby med et stort udvalg af butikker og så er her hyggeligt. Handler du i Vejle får du også dét ekstra - butikkerne lægger nemlig vægt på at give dig en både god og personlig service.

Shopping i Vejle

At tage på shopping skal være en totaloplevelse og dét er det i Vejle. Her er masser af stemning, et væld af små spændende design- og specialbutikker, hyggelige caféer og restauranter.

City Vejle

City Vejle giver dig mere end 300 kendte kædebutikker og spændende specialbutikker at vælge imellem. Du finder dem i hjertet af byen langs én af Danmarks hyggeligste gågader.

Citycenter Bryggen

I Bryggen finder du mange spændende butikskoncepter. Et attraktivt udvalg af butikker i 2 etager, caféer og Kvickly byder dig velkommen med spændende varer og fristende nyheder.

Design

Hos Butik Danmark og Norden finder du et stort udvalg af unikke kvalitetsprodukter fra designere, der hver især brænder for deres produkt.

Tøj og accessoires

Hos Kræs og Miss It kan du opleve en verden af forkælelse - fra dametøj, sko og accessoires til boligindretning, spaprodukter, delikatesser og gaver.

Markeder, antik og lopper

Du kan møde masser af glade kræmmere og gøre en god handel indenfor antik, retro, vintage, design, møbler, brugskunst og meget mere.

Se alt