Egtved Bibliotek

Foto: VisitVejle
Service og information
Øvrig turistinformation
Adresse

Tybovej 2

6040 Egtved

Kontakt

E-mail:egtved@vejlebib.dk

Telefon:76813470

Egtved Bibliotek er et moderne bibliotek med fleksible åbningstider, placeret i kulturhuset Roberthus, et sted for alle borgere og besøgende – fra ung til gammel. Her sættes der pris på at knytte lokalbefolkningen til biblioteket og de mange læsekredse, som er aktive i Egtved.

Søger du viden, inspiration og oplevelser finder du det hele i form af et bredt udvalg af bøger, lokale og globale aviser, turistbrochurer, film, musik og spil på Egtved Bibliotek. På den interaktive turist-skærm kan du finde alt fra overnatningsmuligheder til oplevelser og aktiviteter.

Udover et bredt udvalg af fysiske og digitale medier tilbydes der en række kulturelle arrangementer, og samtidig deltager biblioteket som en aktiv medspiller i byens øvrige kulturliv. 

Sammen med Roberthus kulturhusdel stilles lokaler til rådighed, og samtidig er Egtved Bibliotek også det naturlige sted at søge hen, når du skal dykke ned i lokalhistorien eller i kontakt med det offentlige. På biblioteket har du derfor også mulighed for at besøge Lokalhistorisk Arkiv samt Borgerservice.

Adresse

Tybovej 2

6040 Egtved

Åbningstider

02 Jan 19 / 30 Dec 19

Mon, Thu

10:00 - 18:00

Fri

10:00 - 17:00

Sat

10:00 - 13:00

Opdateret af: